Mingla med hela branschen, lär av världsstjärnorna och proffsen, kläm och känn på de bästa produkterna som finns – och kom hem inspirerad i varenda del av din verksamhet. Här är anledningarna till att du inte får missa Highlights 20-21 september!

1. Upptäck det nyaste

Se – och testa – de allra senaste och bästa produkterna och utrustningen.

Det blir utställning i tre våningar, samt olika typer av happenings i utställarnas montrar. De mest aktuella hårvårdsföretagen kommer, som namnet, ”Highlights” antyder, låta dig se – och testa – det absolut senaste och bästa som finns på marknaden just nu.

Köp till exklusiva rabatter, produkterna levereras hem eller till din salong så att du slipper kånka. Här finns så väl dina favoritvarumärken som spännande nykomlingar – se vilka här!

2. Bli wow:ad av topptalangerna

Se spektakulära visningar med världsartister: Chris Appleton, Richard Ashforth, Darren Ambrose, Agnes Westerman, Richard Mannah och Ian Michael Black/­Ricardo Dinis. I London kostar de 700 till 1 000 kronor styck, men här är de kraftigt rabbaterade för alla som löst entrébiljett: du betalar bara mellan 100 och 350 kronor. Se programmet här och läs om biljetterpriser här!

3. Lär av de absolut bästa

Det blir look and learns med Iman Khalaf, Sharper of Sweden, Leen och Bertus, Dani Abunar och Candy Shaw. Priset för dessa varierar, läs mer här.

Du kan även lära dig den populära balayagetekniken av mästaren Candy Shaw i hennes hands-on balayagekurs.

Se programmet här och läs om biljetterpriser här!

4. Få massor av inspiration

Proffs på plats delar med sig av sin omfattande kunskap om de hetaste branschämnena. På små, öppna scener kommer det att hända saker hela tiden: presentationer, mikroseminarier och panelsamtal.

Ekobrottsmyndigheten, Skatteverket och Stena Recykling finns på plats i Frisörföretagarnas lounge, beredda att svara på just dina frågor.

Läs mer om allt som händer under helgen här!

5. Upplev året hetaste frisörtävlingar

Livemomenten av de prestigefulla tävlingarna Årets Frisör samt Wella TrendVision Award sker på plats under helgen.Se topptalangerna skapa sina bidrag på scen. Läs mer om Årets Frisör här.

6. Festa

After Salon på fredagen – en fest i utställningslokalerna då taket kommer att lyfta – och final i Årets Frisör med en fantastisk galakväll på lördagen med middagsmingel, prisutdelning och efterfest, kan det bli bättre?!

7. Hitta nya möjligheter – och vänner

Vässa din verksamhet och ditt kunnande kring alla delar av ditt företag med hjälp av råd och tips från branschens experter. Mingla och knyt nya kontakter med branschkolleger, potentiella affärspartners och leverantörer – som kan öppna dörren för nya möjligheter för dig och din salong.

8. Spara in på resan…

Det här blir ett event med minst lika hög nivå på det som presenteras, och med lika stora världsstjärnor, som eventen i London. Ta del av det bästa av det bästa – utan att behöva pass och flygbiljett utomlands. 

9. Bli glad!

Få massor av ny inspiration och ha roligt!

LÄS MER OM HIGHLIGHTS EXPERIENCE: Se programmet här och läs om biljetterpriser här!