Vi har under åren gjort flertalet kollektioner tillsammans. Kollektionerna kan röra allt från uppsättningar och avantgarde till färg, form och aktuella trender. Dessa har ni kanske tidigare sett publicerade i olika tidningar eller på vår hemsida.

Vår senaste vår-19 kollektion är inspirerad av de glada 70- & 80-talet där lekfullhet och de personliga uttrycket står i centrum. Vi var åtta stycken frisörer i teamet, två byts ut till varje ny kollektion så alla som vill ska få vara med och skapa dessa kollektioner. Vi jobbade mycket med starka och klara färger gärna ton i ton samt raka, skarpa linjer och siluetter. Det vi ville uppnå var ett poppande och iögonfallande resultat.

 

Totalt gjorde vi fem modeller, på samtliga har vi raka snitt , hela former och färg, färg, FÄRG! För att nå ett modern uttryck använde vi oss av riktigt starka färger blandat med de mjukaste övergångarna vi kunnat skapa. Målet var att få en färg som ser levande och föränderlig ut genom att den skiftar i olika ljusvinklar. Vi vill att bilderna av kollektionen skall kännas tredimensionella för åskådaren. Accessoarer såsom kläder och solglasögon har vi även jobbat intensivt med för att skapa en välkomponerad helhet.

Att jobba i stora team, som vi gjorde när vi skapade denna kollektion möjliggör för nytänk på ett helt annat sätt än att jobba ensam eller i en liten grupp.
När det finns många granskande ögon och skarpa visionärer så kan vi tillsammans plocka fram det bästa ur varandras input. Vi är som en stor familj här på salongen och det spelar ingen roll hur länge vi jobbat tillsammans så kan alla med trygghet kasta ut vågade idéer att laborera med. Det känns väldigt viktigt för oss att vi kan ha roligt och vara kreativa tillsammans.

Håll utkik efter våra bilder som kommer publiceras i både frisörtidningar och på våra sociala medier till våren.

/ Dani & Marlene