Bröllopssäsong – här är ett smakprov av 2019 års bröllopstrender att inspireras av för era kommande brudar!

Några av de starkaste trenderna 2019 inspireras av Megan Markle och 90-talet. Vi ser en naturlig låg messy bun, som Megan Markle valde till sitt bröllop. 

Precis som Megan hade, ser vi också tiaror och headbands som gärna får vara stora och synas, tänk effortless royalitet så är det mitt i prick. 

90-talet är poppis överlag i år och även när det kommer till bröllop. Vi ser hattar, stora accessoarer och rakt silkigt hår med mittbena. 

Vi ser även smala stilrena detaljer som exempelvis ett enkelt hårband. 

Mittbena och låg knut

Detta är frisyren Magan Markel hade på sitt bröllop, enkelt, naturligt och klassiskt. Denna frisyr passar de flesta klänningar och stilar och kan förvandlas från romantisk, fashion eller klassisk beroende på makeup och textur på håret.

Naturlig messy bun

Denna frisyr är perfekt då man kan anpassa den efter varje person och stil. Man kan göra en mer klassisk uppsättning av den såväl som en mer messy, naturlig variant, helt efter tycke och smak.

Låg hästsvans

Denna look kan göras antingen blank och rak eller med mer textur eller mjuka vågor. Det är en frisyr som passar många stilar då den kan se både klassisk, romantisk och rockig ut beroende på vilken typ av textur man väljer. 

Effortless wavy

Många tjejer trivs bäst i utsläppt hår alternativt halvuppsatt hår. Texturen ska gärna vara naturlig och inte se för stylad ut.

Mittbena och rakt blankt hår

Det känns väldigt nytt och fräscht med denna look till en brud. En enkelt, stilren och klassiskt frisyr som andas 90-tal  

Hattar

Hattar är inne för brudar i år och till det passar det bra med uppsatt eller utsläppt hår, beroende på vilken hattmodell bruden valt. Viktigt att tänka på är att välja en enkel frisyr till en hatt, exempelvis en stilren eller naturlig uppsättning och om håret är utsläppt är det snyggt med en naturlig textur. 

Headbands

Headbands är stort i år och de kan vara antingen smala och enkla eller större och mer uppseendeväckande. Kan kombineras med de flesta frisyrer och passar till både utsläppt och uppsatt hår.

Blommor

Blommor i håret får det gärna vara mycket av som syns ordentligt både i storlek och färg!