Den 30 januari gästas Frisörföretagarnas Highlights Academy i Stockholm av Björn Axéns Creative Director och delägare Peter Hägelstam. Under kvällen kommer han att dela med sig av såväl kreativa hårstylingar som handfasta tips.

Peter Hägelstam arbetar med visningar och utbildningar över hela världen och inspirerar ständigt branschen med sin formkänsla, tekniska skicklighet och innovativa kreativitet. Peters holistiska filosofi ramar in kvällen där han självklart bjuder på sin fantastiska uppsättningskonst och enastående tekniker. En inspirationskväll med Peter är något alldeles speciellt – och något varje frisör borde uppleva!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildningar och shower, både i Sverige och internationellt. Med hantverket i fokus kryddat med stor innovation och passion och har teamet imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser. Björn Axén är ett av Sveriges ledande hårvårdsmärken med flera salonger, produktutveckling och utbildning i sin portfölj.

Plats: Stockholm, Highlights Academy
Adress: Dalagatan 7
Tid: 18:00-21:00
Entré: För Frisörföretagarnas medlemmar kostar kvällen 395 kronor + moms, inklusive mat och dryck.
För dig som inte är medlem kostar det 995 kronor + moms, inklusive mat och dryck.

Läs mer och boka här.