Datum: 25 april, 2019
Tid: 10.00 – 17.00
Adress: Malmö – mer info kommer
Pris ex moms: 2 975 kr

Det här är ett unikt samarbete mellan Björn Axén Artistic Team och Toupema Belgal Education Team. Välkommn på en kurs där vi kombinerar Björn Axéns långhårstekniker med löshårsdelar från Toupema och skapar inspirerande uppsättningar och stylingar.

Här lär du dig knepen att använda olika typer av löshårsdelar i uppsättningar. Tidsbesparande och kreativt med oändliga möjligheter. Missa inte detta tillfälle!

Info:
Kursen innehåller demo på modeller av kursledare från Björn Axén Artistic Team och från Toupema Belgals Education Team., samt eget arbete på docka där du arbetar under handledning.

Du packar med: pinnkam , svinborste, sektioneringsclips, hårnålar ,plattång &locktång

Lunch ingår. Återkom med eventuella matrestriktioner till Jessica Gensmarker jessica@toupemabelgal.se senast 2 veckor innan kursstart.

För vem: För dig som är frisör, frisörelev eller hårstylist.

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Avbokning: Du har rätt att avboka utbildningen utan kostnad fram till 10 dagar innan utbildningsstart. För avbokning senare än 10 dagar innan utbildningsstart debiteras hela priset. Läs mer här.

Har du frågor?
Maila oss på kundservice@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350

Vi reserverar oss för eventuella förändringar.

Varför Björn Axén Academy?
Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser.
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!