Välkommen på quick fix-kurs, en av våra mest populära kurser genom åren!

Under dagen går vi igenom tekniker i uppsättning och styling, snabba lösningar och smarta genvägar. Alla frisyrer som visas under dagen tar max 30 minuter att göra från start till färdigt resultat, perfekt att applicera direkt på kunderna i salongen.

Tillhör du dem som har svårt att rekommendera uppsättningar pga tidsåtgång – då är detta kursen för dig!

Fokus på:

  • Effektivitet
  • Styling som merförsäljning
  • Produktval
  • Säljbara frisyrer
  • Uppsättningar som inte kräver tidskrävande förberedelser

Info:
Kursen innehåller demo på modeller av Björn Axén Artistic Team samt eget arbete på docka där du själv testar teknikerna under handledning.
Inget behöver packas med, du lånar alla verktyg samt dockhuvud hos oss.
Lunch ingår ej, men självklart finns det dryck och fika/tilltugg under dagen.

För vem:
För dig som är frisör, frisörelev, hårstylist eller bara intresserad av att lära dig mer om snabba uppsättningar och stylingar.

Övrigt:
Under ditt kurstillfälle hos oss har du 30% på alla produkter från Björn Axén och Björn Axén Tools.
Behöver du boende? Vi har ett samarbete på Best Western TIME Hotell, uppge kod ”Björn Axén” så erhåller du rabatt.
www.timehotel.se

Avbokning: Du har rätt att avboka utbildningen utan kostnad fram till 10 dagar innan utbildningsstart. För avbokning senare än 10 dagar innan utbildningsstart debiteras hela priset. Läs mer här.

Har du frågor?
Maila oss på kundservice@bjornaxen.se eller ring 08 – 545 27 350

Vi reserverar oss för eventuella förändringar i kursplan samt av ledare. Om en kurs har för få anmäld kommer den att ställas in.

Varför Björn Axén Academy?
Vi har ett gediget hantverkskunnande, kvalitativt innehåll och stor passion!

Björn Axén har en historia som sträcker sig tillbaka till 1963 och lika länge har företaget arbetat med utbildning och inspiration i olika former. Ett gediget hantverkskunnande har alltid legat till grund för all kurs- och utbildningsverksamhet under Björn Axéns namn, kryddat med kreativism och stor passion. Under åren har utbildningsteamet, ofta med Peter Hägelstam och Johan Hellström i spetsen, imponerat med storslagna shower och inspirerande kurser.
Vi vill vi erbjuda innehållsrik utbildning med fokus på hantverk, kryddat med vår starka passion för yrket. Vi har en stor vilja att dela med oss, lära ut och ständigt lära oss mer.

Varmt välkommen!