ALLT FÖR VÅRENS BALER & SOMMARENS BRÖLLOP
Nu bjuder vi in dig till en fantastisk dag där du tillsammans med oss på HeadBrands får lära dig att göra vårens och sommarens mest populära bal- och bruduppsättningar med tillhörande styling. Det blir inga extrema avantgarde- och fotofrisyrer, vi går bortom svinryggar, överarbetade renkamningar, kraftiga touperingar och krävande fästen. Fokus denna dag ligger på hur vi på ett trendkänsligt vis kan möta kundernas efterfrågan på kommersiella frisyrer och stylingar och med bra grundarbete, rätt verktyg och produkter leverera den perfekt operfekta looken. Ett flertal olika stilar presenteras och du väljer själv vilka du vill arbeta med under dagen och vilken nivå som är utmanande för dig. Detta gör att utbildningen lämpar sig lika väl för nybörjaren som den mer erfarne. Självklart pratar vi även om make-up och för dig som vill prova TIGI Cosmetics ges tillfälle till det.

TID: 10:00 – 17:00

PLATSER: 10st

PRIS: 1695 kr exkl. moms.

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand. Har du planer på att bo på hotell kan vi rekommendera Scandic Star på Glimmervägen 5 i Lund, använd koden D000042791 för att få rabatt.

Vi tillhandahåller locktänger, plattänger, pinnkammar, hårnålar, gummisnoddar, stylingprodukter och dockhuvuden/modeller. Ta med dig allt annat du kan tänkas behöva för att arbeta med uppsättningar och styling. Om du vill ta med dig en egen modell att jobba på så skriv det under övrigt i anmälningsformuläret.

Vi bjuder på lunch, kom ihåg att meddela oss om ev. matallergier.

PUCK THOMSON
Kursen hålls av Puck Thomson som är vår huvudutbildare i Sverige. Som passionerad kreatör har hon över 20 års erfarenhet av såväl salongsjobb som visningar, shower, föreläsningar och utbildningar. Möten med nya människor, nyfikenheten och viljan att alltid lära både sig själv och andra något nytt garanterar att du kommer att lämna oss fulltankad av inspiration och nya kunskaper denna dag.

VIKTIG INFORMATION
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på education@headbrands.se eller vår kundtjänst på 010 – 49 49 000. Tänk på att det är ett begränsat antal platser till denna resa och först till kvarn som gäller. Boka inga flygbiljetter innan du har fått en bokningsbekräftelse på kurserna från oss. Vid eventuellt inställt kurstillfälle ansvarar HeadBrands inte för av kunden bokade resor.