SÄTT FÄRG PÅ TILLVARON
Låt både färger och inspiration flöda fritt under en Color Workshop på vår utbildningsstudio i centrala Köpenhamn. Tillsammans med vår utbildare Tom Skou får du möjligheten att ”go wild” och testa allt det där inom färg som du är för upptagen med att hinna testa på salongen. Oavsett om det gäller en hårfärg, en uppljusningsprodukt eller en hel färgserie så står Tom redo att besvara dina frågor och hjälpa dig att utforska vårt färguniversum.

En kväll helt perfekt för att testa nya färger, serier och bara låta din lekfulla kreativitet flöda, allt medan du har tillgång till experthjälp. Ta med dig en egen modell som du kan jobba på under kvällen.

TID: 19:00 – 21:30

PLATSER: 30st

PRIS: 595:- exkl. moms

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand. Hade du tänkt bo på hotell kan vi rekommendera Bertrams Guldsmeden Vesterbrogade 107 1620 Köpenhamn

TOM SKOU
Tom Skou har de senaste 30 åren jobbat med allt från modevisningar, TV-program och tidningar till att utbilda och hålla i föreläsningar, bl.a. för märken som Wella, L’Oreal, Philip B, KMS och Davines. Han har fått tillfälle att arbeta med några av de bästa och mest professionella i branschen på projekt i städer som Barcelona, London och Paris.

VIKTIG INFORMATION
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på education@headbrands.se eller vår kundtjänst på 010 – 49 49 000. Tänk på att det är ett begränsat antal platser till denna resa och först till kvarn som gäller. Boka inga flygbiljetter innan du har fått en bokningsbekräftelse på kurserna från oss. Vid eventuellt inställt kurstillfälle ansvarar HeadBrands inte för av kunden bokade resor.