FOUR REASONS OPTIMA COLOR KEY – UTBILDNING I FÄRG & FÄRGLÄRA

Färgstjärnan, färglära och kemi är en central del av frisörens vardag. Men ibland blir färgen inte som man tänkt sig trots att man gjort allt enligt konstens alla regler. I Optima Color Key går vi in på djupet i Optimas färger för att verkligen förstå varför färgen jobbar som den gör och hur vi kan utveckla våra kunskaper för att möta kundens önskemål. En utvecklande kurs som får dig som frisör att tänka utanför din box. Du kommer få användbara tips och trix som är enkla att tillämpa på salongen för att du ska kunna utveckla dina kunskaper och ditt mindset kring hårfärg. Vi kommer vara en grupp om 30 personer och lägga stort fokus på diskussion kring hårfärg, som är den centrala delen i kursen. Genom att t.ex. ta upp kundexempel delar vi med oss av varandras erfarenheter och lär oss om konkreta situationer som kan uppstå på salongen.

Vi presenterar modeller i ett verklighetstroget scenario där de skulle kunna vara en faktisk kund på salongen, med det håret som ibland är svårt att få till. Modeller som vi tycker har utmanande utgångslägen helt enkelt. En lättare måltid ingår i kursavgiften, kom ihåg att meddela oss om ev. matallergier.

Detta är en kurs som främst riktar sig till dig som har gått Four Reasons Optima Introduction för att du på bästa sätt ska kunna ta till dig av utbildningen.

DATUM
2020-03-31

PLATS
Luleå

TID
17:00-20:00

PLATSER
30

UTBILDARE
Olivera Bobuiescu
Kursen hålls på svenska

PRIS
Gratis