EN DAG AV FRIHAND & BALAYAGE
Frihandstekniker är den absolut snabbast växande färgtrenden, vad passar då bättre än att låta vårt utbildningsteam ta dig med in i HeadBrands värld och lära dig mer. Kursen vänder sig både till dig som är van vid frihandstekniker men som vill prova andra färger, uppljusningsprodukter eller kanske pastellfärger, men också till dig som inte känner dig säker med att färga på frihand. Då vi arbetar i exklusiva grupper om 10 deltagare så är friheten stor för dig att välja vilka produkter och tekniker som känns viktiga för dig att prova. Vi arbetar på modeller och det blir även tillfälle för en frågestund i slutet. En fullspäckad endagskurs tillägnad färgtrender såsom Balayage, Ombre, Blondre och Sombre!

TID: 10:00 – 17:00

PLATSER: 12st

PRIS: 2395:- exkl. moms

Lunch ingår under kursdagen.

Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand.

JOSEFINE LE & TOM SKOU
Josefine Le började som frisör redan vid 14 års ålder på en salong i Saigon. Efter det gick flyttlasset till Danmark där hon fortsatte med frisöryrket och numera driver en egen salong i Silkeborg. Som utbildare brinner hon för att dela med sig av sina kunskaper men lika mycket att själv få lära sig nya saker genom att träffa frisörer. Utbytet av information skapar ett fint kretslopp som driver branschen framåt. Tom Skou har de senaste 30 åren jobbat med allt från modevisningar, TV-program och tidningar till att utbilda och hålla i föreläsningar, bl.a. för märken som Wella, L’Oreal, Philip B, KMS och Davines. Han har fått tillfälle att arbeta med några av de bästa och mest professionella i branschen på projekt i städer som Barcelona, London och Paris.

VIKTIG INFORMATION
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på education@headbrands.se eller vår kundtjänst på 010 – 49 49 000. Tänk på att det är ett begränsat antal platser till denna resa och först till kvarn som gäller. Boka inga flygbiljetter innan du har fått en bokningsbekräftelse på kurserna från oss. Vid eventuellt inställt kurstillfälle ansvarar HeadBrands inte för av kunden bokade resor.