FRIHANDS- OCH BALAYAGEUTBILDNING PÅ SALONGEN
Frihandstekniker är den absolut snabbast växande färgtrenden, vad passar då bättre än att låta oss på HeadBrands kliva in i din värld och salong för att lära dig mer. Kursen vänder sig till dig som vill lära dig mer om frihandstekniker och bli expert på balayage.

I och med att vi arbetar i exklusiva grupper så det finns goda möjligheter att ställa alla frågor du kan tänkas ha under kursens gång. Detta i kombination med att vi arbeta på dockhuvuden gör att vi kommer hinna med att träna på flera olika tekniker under kursen. Om du hellre vill arbeta på egna modeller så går det självklart alldeles utmärk, kom bara ihåg att meddela oss i förväg.

Utöver en härlig heldag där vi får testa olika tekniker kommer det även att bli frågestund, problemlösning och recepttips. Unna dig en rolig, lärande och kreativ dag tillsammans med oss!

Lunch och kaffe ingår i kursavgiften, kom ihåg att meddela oss om ev. matallergier.

PUCK THOMSON
Puck Thomson är vår Education Manager och huvudutbildare i Sverige. Med erfarenheten av att ha varit frisör och make-up artist i över 20 år samt färgtekniker och utbildare i 17 år, så har hon kunskap att nå fram till såväl nybörjaren som den erfarne. Hon varvar sina dagar mellan att stå på scen och göra stora shower, vara ute på salonger och utbilda, håller seminarier och mycket mer. Innan Puck började hos oss på HeadBrands drev hon ett flertal framgångsrika salonger samt utbildade för b.la. Revlon, KMS och Goldwell. Det är omöjligt att inte smittas av hennes kunskap, passion för yrket och hennes härliga energi.

ANJA JARGIL
Anja Jargil är frisören, makeup-artisten och fotografen som har drivit egen salong i Köpenhamn i 10 år. Hon älskar när hon får göra stora makeovers och tycker det är viktigt att ha en grund med teoretiska kunskaper, det är nämligen dessa som låter dig släppa loss din kreativitet. Anjas lust för att upptäcka saker visar sig inte minst i att hon fullkomligt älskar att nörda ner sig i, och prova, såväl nya tekniker som produkter. Detta gör henne till en inspireraFnde utbildare som är intressant att lyssna på och lära sig av. Hennes filosofi är att det bästa sättet att hålla sig fräsch och intressant gentemot sina kunder är att våga testa nya saker. Inte minst blir arbetsdagen på salongen så mycket roligare då!

DATUM
2020-02-24

PLATS
HeadBrands Studio CPH, Allegade 13, 2000 Frederiksberg

TID
10.00-16.00

PLATSER
10

PRIS
1895 kr exkl. moms.*

SPRÅK
Danska

UTBILDARE
Anja Jargil

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand. Har du planer på att bo på hotell kan vi rekommendera Hotel Bertrams Guldsmeden, Vesterbrogade 107. Uppge att du är på kurs med HeadBrands vid bokning så får du rabatt.