Highlights on Tour våren 2019 är ett heldags- och kvällsarrangemang från Frisörföretagarna. Vi bjuder in hela frisörbranschen till vår möteplats med många av branschens leverantörer i sex städer runt om i Sverige. Kom och ta del av inspiration, utbildning, kreativitet och kunskap!

Dagsprogrammet pågår mellan 10.30-16.45 och består av flera hårvisningar samt en spännande föreläsning av designern, kostymören och yogin Astrid Olsson, grundare och designer för tidigare Fifth Avenue Shoe Repair.

På scenen i Luleå möter du:

Hans Nilsson – presenterar en visning med NOIR Stockholm
Gocciani – presenterar en visning med varumärkena Luxury Hair Pro och Nõberu
Headbrands – presenterar en visning med Mr Smith och Cloud Nine
Kao – presenterar en visning med varumärkena KMS och Goldwell
Geselle – presenterar en visning
Astrid Olsson – föreläser om inspiration
Beard Monkey – visning med Elias Habibson

På eftermiddagen tar Branschforum plats på scenen med en paneldebatt som pågår 16.45-18.15 där bland andra visionären, kreatören och företagsledaren Johan Hellström deltar.
Kvällsprogrammet, 20.00-23.00, består av middag och en sprakande hårvisning med Chanel Faltin och Sarah Åsard från Urban Hair som specialiserat sig på hår med textur. Deras vision lyder: ”Alla oavsett ursprung ska känna sig vackra, glamorösa och bekväma. Man ska äga sitt hår vare sig det är krulligt, lockigt eller rakt” – missa inte det!