BLI EXPERT PÅ KC:S FÄRGER
Kom på en workshop som hjälper dig maxa din kunskap kring KC Professionals hårfärger. Tillsammans går vi igenom hela systemet med allt från Ultimates lågammoniakfärger med perfekt täckförmåga, Velvetys skonsamma ammoniak- och parfymfria färger, toningar och nyanseringar, Luximas unika intensivtoningar med enastående glans och tredimensionella skimmer och Color Mask Art med enkomponentstoningar och olika blekningar.

TIDER:
kl. 09.00-11.00 – Teori
kl. 11.00-17.00 – Workshop

PLATSER:
Teori: 60 personer.
Workshop: 20 personer.

PRIS: Kursens värde är 1795 kr, men som KC-kund anmäler du dig kostnadsfritt.
Kontakta säljaren i ditt distrikt för att anmäla dig.

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand. Har du planer på att bo på hotell kan vi rekommendera Scandic Star på Glimmervägen 5 i Lund, använd koden D000042791 för att få rabatt.

TIDER UNDER DAGEN:
09.00-11.00 Teori. Vi går igenom fördelarna med ammoniakbaserad respektive ammoniakfri hårfärg. Lär dig hemligheterna med ammoniakfri färg och bli expert på hur, när och varför vi arbetar med olika blandningar och hur de påverkar håret. Fascineras av glansen, lystern och det oerhört lyxiga resultatet av en toning utan basfärg som ger ett filmstjärnehår på bara en behandling.

11.00-12.30 Workshop. Vi arbetar med ca. 4 modeller för att kunna visa allt från gråhårstäckning, röda- och kopparfärgade nyanser, lowlights och ljusfärg till blekning, nyanseringar och problemlösning.

12.30-13.00 Lunch. Vi bjuder på en matig sallad.

13.00 – Vi fortsätter att arbeta tillsammans till dess att modellerna är klara, ca. 17.00.

PUCK THOMSON
Puck Thomson är en passionerad make-up artist och frisör med över 20 års erfarenhet som färgtekniker och 17 år som utbildare med en förmåga att nå fram till alla, nybörjare som erfarna. Hon har erfarenhet av att driva ett flertal framgångsrika salonger samtidigt som hon har frilansat och hållit i utbildningar, workshops och visningar för Revlon, Goldwell och KMS i 15 år. Möten med nya människor, nyfikenheten och viljan att alltid lära både sig själv och andra något nytt är hennes stora drivkrafter och utmärkande drag som utbildare.

VIKTIG INFORMATION
Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på education@headbrands.se eller vår kundtjänst på 010 – 49 49 000. Tänk på att det är ett begränsat antal platser till denna resa och först till kvarn som gäller. Boka inga flygbiljetter innan du har fått en bokningsbekräftelse på kurserna från oss. Vid eventuellt inställt kurstillfälle ansvarar HeadBrands inte för av kunden bokade resor.