STYLISTUTBILDNING, STYLING PÅ INTERNATIONELL TOPPNIVÅ
Låt dig blir inspirerad av den senaste stylingen direkt från de internationella modeveckornas catwalks. Vi introducerar dig till, och lär dig hur du använder, Mr. Smiths produkter och stylingverktyg för att uppnå de trendiga signaturlookerna som gäller just nu. Bakom lookerna står Mr. Smiths kreativa team som arbetar med styling på internationell toppnivå, de är minst sagt vana att ha pressen på sig att prestera styling som ligger i framkant.

Under förmiddagen visar vi tekniker för att sedan under eftermiddagen gå över till att arbeta på modeller i grupper om två och två. Dagen avslutas med presentation och fotografering av våra modeller. Alla produkter från Mr. Smith är utformade för att tillgodose behoven hos professionella frisörer som arbetar kreativt med styling.

Det är först till kvarn som gäller då vi har begränsat antal platser. Du ansvarar själv för att ta med modell med axellångt eller längre hår. Tänk även på att du kommer ha möjlighet att fotografera modellen innan dagens slut. Lunch ingår, kom ihåg att meddela oss om ev. matallergier.

PIA TIDHOLM CARSTENS
Pia Tidholm Cartens arbetar som fashion stylist med uppdrag på flertalet av de stora modeveckorna, bland annat New York och Paris, de senaste åren. Hennes långa erfarenhet av att jobba backstage för de stora modehusen i kombination med att hon också driver sin egna frisörsalong i Göteborg gör henne till en mycket spännande utbildare perfekt för uppdraget.

DATUM
2020-04-20

PLATS
Highlights Academy, Dalagatan 7, Stockholm

TID
10:00-15:00

PLATSER
20

UTBILDARE
Pia Tidholm Carstens
Kursen hålls på svenska

PRIS
695 kr exkl. moms

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand.