COME FLY WITH US! FÖLJ MED PÅ FRISÖRUTBILDNING I NEW YORK CITY!
Följ med oss på en underbar resa över Atlanten till New York City. Staden som aldrig sover är det perfekta ställe att ge din kreativitet ny puls och att sluka inspiration på. Vi kommer bland annat besöka Amika i coola Brooklyn för att få de hetaste stylingtipsen och få lära oss det senaste inom klipp och färg av TIGI. Detta alltså utöver allt rent nöje som shopping, skybarer, god mat och massa annat. Vi bor på centralt belägna Row NYC Hotel, mitt i händelsernas centrum Manhattan och bara ett kvarter från Times Square. Finns det egentligen något att fundera över?

27 MARS: FREDAG
Anländ till New York och passa på att se delar av ”The Big Apple”. Vi möts på Hotel Row NYC kl. 20.00 för att mingla i baren och få mer info om veckan som kommer.

28 MARS: LÖRDAG
11.00 möts vi upp i Brooklyn och hänger med Amikas utbildningsteam. Det blir lunch och inspiration från ”the centre of cool”.

29 MARS: SÖNDAG
Shop until you drop på Woodbury Common Premium Outlets. Vi kör reseunderhållning i form av utbildningsinformation på bussen som lämnar hotellet vid 09.00 och åker tillbaka 17.00. 19:30 möts vi upp i lobbyn för gemensam middag.

30 MARS: MÅNDAG
09.00 ses vi på TIGI Studio och har en heldag där fram till 17.00 tillsammans med deras team. Kvällen är vigd åt fria aktiviteter.

31 MARS: TISDAG
Vi avslutar med en fullspäckad dag, eller vad sägs om detta: 09.00 ses vi återigen på TIGI Studio för en ny dag med deras team. 19.30 ses vi i lobbyn på hotellet för en helkväll tillsammans. Det blir middag på TAO Downtown efterföljt av drinkar, skybar och klackarna i taket.

1 APRIL: ONSDAG
Dags att säga adjö till New York och varandra för denna gång. (Du anländer hemma den 2 april)

ATT HA MED SIG
Till klippsessionen: – Saxar – Rakknivar – Kammar – Borstar – Sektionsclips – Vattensprayflaska
Till färgsessionen: – Pinnkam – Bredtandad kam – Borstar – Sektionsclips
Till resan: Giltigt pass och giltigt ESTA!

DATUM
27/3-1/4, 2020

PLATS
New York City

PLATSER
46

PRIS
16 995 kr exkl. moms*

EDUCATOR
Amika Education Team, TIGI Education Team

SPRÅK
Engelska

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand. Priset inkluderar utöver aktiviteterna ovan även boende på hotell med del i dubbelrum.