ELEVEN Australia POP UP Education är utbildning på ett nytt, fräscht och unikt sätt.

Den har utvecklats av varumärkets två Co-Creative Directors, Andrew O’Toole som står bakom kameran och Joey Scandizzo som är frisör och utnämnd till årets frisör i Australien fyra gånger. Utbildningen är utformad för att visa kommersiella trender som är relevanta för dagens mode och frisyrer som kunderna på våra salonger kan relatera till och vill ha.

Under ledning av ELEVEN Australias utbildningsteam och med deras dynamiska och interaktiva utbildningsmetod skapar vi tillsammans de ultimata ”done but undone”-frisyrerna som du sedan kan ta med dig hem och använda direkt i salongen.

POP UP | STYLING #4 – PRODUKT & STYLINGKURS

Under ELEVEN Australias POP UP Styling #4 får du lära dig tre moderna frisyrer, OUT – en styling med mycket volym, PONY – en flätad hästsvans och så avslutar vi med UP – en högt placerad vriden knut. Alla tre är coola, moderna frisyrer som du kan applicera på dina kunder direkt och även lätt lägga i bakfickan för oväntade tillfällen. Under tiden som du skapar dessa moderna, men ändå tidlösa, frisyrer får du viktiga tips om hur du bäst använder ELEVEN Australias produkter.