MAKE-UP YOUR MIND
Detta är den perfekta kursen för dig som är frisör och vill börja jobba lite mer med make-up på salongen! Vi lär dig om hur du lyfter fram olika ansiktsformer och hur du gör en individuellt anpassad ögonmake-up som passar just kundens ögonform. Vi går igenom hur du lägger make-up, vilken produkt som lämpar sig bäst för vad och varför. En helhetskurs som är perfekt för dig som vill kunna erbjuda dina kunder en lättare make-up eller make-up tips, och på så vis höja helhetskänslan, servicenivån och försäljningen på salongen. Sa vi att det dessutom är så himla roligt?

TID: 13:00 – 16:30

PLATSER: 25st

PRIS: 495 kr exkl. moms. Kostnadsfritt om du är TIGI Cosmetics-kund.

PUCK THOMSON
Puck Thomson är en passionerad make-up artist och frisör med över 20 års erfarenhet som färgtekniker och 17 år som utbildare med en förmåga att nå fram till alla, nybörjare som erfarna. Hon har erfarenhet av att driva ett flertal framgångsrika salonger samtidigt som hon har frilansat och hållit i utbildningar, workshops och visningar för Revlon, Goldwell och KMS i 15 år. Möten med nya människor, nyfikenheten och viljan att alltid lära både sig själv och andra något nytt är hennes stora drivkrafter och utmärkande drag som utbildare.

VIKTIG INFORMATION

*Resa till och från stad för utbildning står du själv för och du är självklart välkommen att förlänga din vistelse på egen hand. Har du planer på att bo på hotell kan vi rekommendera Scandic Star på Glimmervägen 5 i Lund, använd koden D000042791 för att få rabatt.

Har du frågor eller funderingar är du välkommen att kontakta oss på education@headbrands.se eller vår kundtjänst på 010 – 49 49 000. Tänk på att det är ett begränsat antal platser till denna resa och först till kvarn som gäller. Boka inga flygbiljetter innan du har fått en bokningsbekräftelse på kurserna från oss. Vid eventuellt inställt kurstillfälle ansvarar HeadBrands inte för av kunden bokade resor.