Emité Make Up, skapat och utvecklat i Stockholm med ett klart sikte på högsta kvalitet med etik och moral som ledord. Makeup-skolan Mariart i Stockholm är var idén föddes och deras förstaklassiga utbildningar är starkt sammanlänkade med Emité.

FÖR VEM?
Om du vill börja från grunden eller fördjupa dina kunskaper inom MakeUp har vi tagit fram en kurs speciellt ämnad för dig som jobbar på salong. Som kund till oss så får du dessutom ett riktigt bra pris.

INNEHÅLL
Undervisningen innehåller makeupens alla grundkunskaper och tekniker. Kursens mål är att du ska bli trygg och säker i ditt val av makeup produkter mot kund samt ge dig kunskap i att anpassa makeupbaser efter olika hudstrukturer. Du undervisas också i hur du på bästa sätt genomför makeupkonsultation mot kund.

Tid: 09:00-18:00 (Lör-Sön)
Pris: 2995:- (Ord. 5500:-)

Utbildare: Mariart

PRAKTISK INFORMATION

ANMÄLAN & ÄNDRINGAR
För anmälan och frågor kontakta din representant eller ring till kontoret på 040-40 53 10 så hjälper vi dig gärna. Om du av någon anledning behöver avboka din kurs får du alla pengarna tillbaka om du avbokar mer än 10 dagar innan kurstillfället. Därefter debiteras hela kursavgiften.

Håll utkik för eventuella ändringar på: facebook.com/keunesverige, instagram @keunesverige samt på vår hemsida www.lombard.se

Vi reserverar oss för eventuella ändringar och tryckfel.

Behöver du hjälp?
Ring vår frisörsupport på 040-40 53 10 så hjälper vi dig med allt från färgrecept till produktkunskap.