Karlstadbaserade frisörkedjan Geselle Group AB och Gocciani AB, ledande distributör inom frisörprodukter, har tecknat avtal gällande produkter och logistik.

Samarbetet ger medlemmarna i Nordeuropas största oberoende frisörkedja Geselle, tillgång till Goccianis breda sortiment. Där finns ett stort antal varumärken och produkter som täcker upp hela behovet för salonger från inredning över förbruknings- och kem-artiklar till konsumentartiklar.

Produkterna kommer inom kort att finnas både hos de salonger som är anslutna till Geselle samt i medlemssalongernas gemensamma e-handel, tillgänglig via mobilapp och genom www.geselle.se

Avtalet mellan Geselle Group AB och Gocciani AB är ett tydligt bevis på den snabba digitalisering som stöper om hela frisörbranschen just nu.

– Vi är väldigt stolta och glada att Gocciani valt oss som partner. De är bästa tänkbara valet för oss och nu får våra medlemmar tillgång till ett djupt och brett sortiment med produkter från kända och etablerade varumärken. Gocciani har också en strategisk syn på selektiv distribution av egna agenturer och varumärken endast för salong vilket vi ser positivt på, säger Geselles VD Reine Johansson.

– Gocciani ser det som Geselle Group AB vill göra något spännande för branschen. Det är också ett naturligt steg i vår utveckling och för att ta nya marknadsandelar. Vi får nu ytterligare en stark partner för att nå ut med alla våra produkter, både till Geselles medlemmar och till deras slutkunder, säger VD André Engström på Gocciani.

Om du vill veta mer om Geselle, gå till www.geselle.se Reine Johansson finns på reine.johansson@geselle.se eller: +46 701820034

Om Geselle

Geselle-kedjan riktar sig till salonger och frisörer med frisörlicens eller gesällbrev, därav namnet Geselle. Geselle tillhandahåller Geselle ONE; en komplett plattform av tjänster som förenklar företagandet och ger medlemmarna tillgång till digitaliseringens alla fördelar. Geselle Group AB är baserat i Karlstad.

 

Ladda ner pressrelease som .pdf här