240 frisörer begav sig till Stenungsund i helgen (6-8 mars), då det återigen var dags för en inspirerande helg fullspäckad med kunskap och kreativitet när Gocciani Weekend gick av stapeln – för 15:e året i rad.

Hår och business går hand i hand – därför bjöds besökarna på hotell Stenungsbaden under helgen på båda delarna. Chriss Berner, vinnaren av Årets Avantgarde på Årets Frisör, levererade dubbel inspiration – på lördagen höll hon en avantgardevisning, och på söndagen en uppskattad look & learn med fokus på långt hår. Kollektivet KAI, som startades för att inspirera varandra, inspirerade även publiken med sina kreativa skapelser. Marielle Ecklund. en av Sveriges bästa balayagetekniker, pratade både balayage och affärer, och hur de kan kombineras. Dessutom stod Gocciani Education Team för en look & learn samt visning med massor av spännande trender och färgtekniker för 2020. Helgen avslutades med en föreläsning av Johan Hellström, delägare på Björn Axén och ordförande i Sveriges Frisörföretagare, som pratade om hur man blir framgångsrik som frisör – och företagare.

 

Årets Avantegardefrisör Chriss Berner hade en uppskattad look & learn för långa hår på söndagen. 

Kollektivet Kai. Foto: Linda Andersson

Kollektivet Kai. Foto: Linda Andersson

Balayageproffset Marielle Ecklund.

Jenny och Linnea från Gocciani Education Team visade nya färgtekniker på scen.

Gocciani Education Teams färdiga, färgstarka looks.

Johan Hellström, delägare på Björn Axén och ordförande i Sveriges Frisörföretagare, avslutade helgen med en bejublad föreläsning om framgång.