I söndags tog jag och några goda vänner oss ut till Artipelag på Värmdö för att se utställningen ”Margiela – åren med Hermès”. Själva konsthallen i sig ligger så coolt till ute på Värmdö vid Baggensfjäden insprängd i naturen. Att komma ut dit mitt i vintern var som en vintersaga.

 

Utställning var fantastisk, mycket spännande att se en ”Avant Garde” designer som Martin Margiela ta sig an det anrika varumärket Hermès och lyckas förvalta och utveckla det under de sex år som huset Margiela var knutet till det.

 

 

Det var väldigt intressant att se dom olika kopplingarna mellan Margielas egen design och Hermès traditionella hantverk. Den var väldigt tydlig i utställningen. 

Så många coola former som också kunde se sofistikerade ut.

Jag älskar känslan i kroppen som man får av såna här upplevelser, den är som en ny kraft och massa energi. 

Ett av mina nyårslöften är att ge mig mer tid till just detta, inspiration och avslappnad research!