Äntligen vår – en tid då de flesta kunder vill fräscha upp sina frisyrer med en ny klippning eller hårfärg. Denna vår finns något för alla, både för stora och små förändringar. I vår inspireras vi av både 60-, 80- och 90-talet. Här är smakprover på några av vårens härligaste trender!

Av: Elin Nyberg
Bilder: Shutterstock

Bob i haklängd

Kortare frisyrer fortsätter att vara trendigt i år. Page vid axlarna har varit populärt ett tag, men nu ser vi att många kommer ta steget och klippa en snygg bob i haklängd.

Låg messy bun

En trendig uppsättning i vår är låga knutar som inte ser för perfekta ut. Passar perfekt både till vardag, fest och bröllop.

Luggar

Luggar är hett i vår och är trendigt både till långt hår eller kortare frisyrer. Luggen kan vara kort och skarp, eller lite längre och mjukare.

Naturlig textur

En naturligt lockig “I woke up like this” look är helt rätt för de med härligt lockigt hårsvall.

Feminina Accessoarer

Accessoarer är helt rätt i år; allt från tiaror, headbands, rosetter, blommor och scarves. Accessoarerna ska vara feminina och synas, gärna med starka färger och mönster.

Vårens färger

Icy blonde

Olika blonda toner som vit, grå, platinum och charcoal är supersnyggt och helt rätt i vår. Denna look kräver lite underhållning men är ack så snyggt!

Chocolate muave

Denna snygga färg är perfekt för brunetter som vill ha en kul färgförändring utan att ta ett för stort steg. Mjuk och pastellig ton.

Dirty brunette

Brunetternas version av dirty blonde. Denna snygga look har inga starka kontraster, utan mjuka skiftningar i naturliga toner som varken är för kalla eller för varma.

Color dip

För den lite mer vågade kunden! Allt från neon till pastell i olika varianter fortsätter att vara inne i år. Color dip är hett och innebär att endast topparna är infärgade.