Gjorde hår och makeup på både film och stills för Absolut Vodka Grapefruit kampanjen.

Den här gången hade jag många modeller och behövde ha med mig två stk assistenter för att underlätta.
Hampus en tidigare makeup-elev till mig från Björn Axén Academy och även frisör som numera bor i Linköping och
Elena som också är en tidigare elev till mig fast ifrån Norska yrkeskolan Image Akademiet som ligger i Oslo. Hampus fick assa mig på hår och touch up på set och Elena fick assa mig på naglar och touch up på set. Det händer väldigt ofta att jag behöver assistenter eftersom jag brukar ha så många modeller eller cast som vi kallar det. Då ringer jag runt till tidigare elever som jag känner är starka, stabila, lugna, duktiga och framförallt som tål stress och många timmars jobb.

Vi spelade in och fotade allt samtidigt på Independent studios ute i Saltsjö- boo. Jag älskar Independent studios och deras proffsiga upplägg. Bra sminkloge, höga stolar och toppenstudio. Kunden kom ifrån USA och byrån ifrån Stockholm samt hela film och foto crewet.

Studion var fylld av blommor, plantor och musik. En riktig djungel och festkänsla. Starka och härliga färger på makeupen och stylingen var fantastisk. Extremt fint och jag älskar verkligen slutresultatet, ni kan se en del av kampanjen här och några behind the scenes bilder.

I oktober kommer ut den globala kampanjen för Absolut Limited edition flaskan. Den gjorde jag oxå hår och makeup på och jobbade med fantastiska stylisten Selam Fessahaye. Ska bli så kul att se den och även att få dela det med er!