Den 23 november är det dags för eventet An evening with, där värdarna Ari Koponen och JB Mazella tar dig genom en kväll full av inspiration från några av branschens bästa.

HeadBrands bjuder in till en inspirerande helkväll på Highlights Academy i Stockholm, och har med sig några av landets bästa frisörer och stylister samt internationella gäster som kommer att köra live-demos där de visar sina specialiteter. Kvällens värdar, HeadBrands Nordic Education Manager Ari Koponen och JB Mazella från Mazella&Palmer kommer att visa sina skills och livestyla modeller, men de bjuder även på följande höjdpunkter:

LIVE WITHPia Tidholm Carstens. Pia har arbetat som Session Stylist på alla de stora modeveckorna de senaste åren. Nu kommer hon till An evening with och visar det senaste inom Fashion Week Styling, och pratar om trenderna i New York, Paris och Milano.

LIVE WITHHoman Taghizadeh. Vill du lära dig barbertekniker? Då går det nog inte att hitta någon bättre att lära sig av i Sverige än Homan. Han utsågs nyligen till Årets Barberare 2019 och driver tillsammans med sin bror de framgångsrika barbersalongerna Sharper of Sweden Barbershop.

LIVE WITHMarielle Ecklund. Balayagedrottningen Marielle är van att hålla i färgutbildningar och denna kväll ska hon visa trendtekniker när det kommer till färg, med snygga nyanseringar och hållbar styling.

LIVE WITHSofia Geideby. Årets Frisör 2018 gör starka intryck med sitt starka uttryck. Här kommer hon att prata om stylingkreationer som pushar gränser och utmanar fantasin – Styling Edge i dess rätta bemärkelse.

LIVE WITHChris Brownless. Med ett helt yrkesliv på olika salonger hemma i England driver Chris nu sin egen barbershop i Clitheroe. Innan Brexit slår till med full kraft passar HeadBrands på att låna honom en kväll för att visa skinefade tekniker och hur du gör dem till perfektion.

När: 23 november
Tid: 19.00-21.00
Var: Highlights Academy, Dalagatan 7, Stockholm
Pris: Gratis