Nu är det klart: Ian Michael Black och Ricardo Dinis för Aveda, kommer att bjuda på en inspirerande visning med fokus på kreativitet och teknik på Highlights Experience i Stockholm i höst.

Den 20-21 september 2019 går decenniets mäktigaste frisörhändelse av stapeln i Stockholm: Highlights Hair Fashion Experience. En fantastisk helg då hela branschen samlas under ett tak. Spana in programmet och boka din biljett här!

Nu är vi superglada att kunna avslöja att Ian Michael Black och Ricardo Dinis från Aveda kommer att hålla en visning under helgen.

Ian Michael Black, Global Artistic Director Hair Color för Aveda, är en otroligt skicklig, kreativ och trendsättande colorist, världskänd för sin banbrytande teknik. Han visar att användningen av färg kan förändra form och uppfattning om en klippning totalt.

Ricardo Dinis, Global Artistic Director Hair Cutting för Aveda, kan verkligen konsten att utföra perfekta klippningar, med skärpa och precision. Han har deltagit i supershower över hela världen (han har bland annat stått på scen med Vidal själv), och syns regelbundet i tidningar och tv.


Missa inte Ian Michael Black och Ricardo Dinis på Highlights Experience.

Spana in programmet och boka din biljett här!