Välkommen till en heldag fylld av seminarium, visning och Workshop med den mångfaldige ÅRETS FRISÖR vinnaren Sofia Geideby.

Du får en unik möjlighet att ta del av hennes arbete, från konceptutveckling till slutgiltig visualisering både i tävlings- och redaktionella sammanhang.

Under förmiddagen kommer det att hållas ett seminarium med visning och Sofia kommer även att presentera sitt ”Paper” -LITTLE FAKTORY, en samling av hennes arbeten och prestationer det senaste året, som ni självklart kan ta med hem.

Under eftermiddagen, för de som väljer det, väntar en workshop med Sofia.

Datum: 16 mars
Plats: Highlights Academy, Dalagatan 7, Stockholm

Tid förmiddag (seminarium/visning): 10:00 – 12:30
Tid heldag (seminarium/visning + workshop): 10:00 – 18:00

Kostnad endast förmiddag (seminarium/visning): 1 125 kr exkl. moms
Kostnad heldag (seminarium/visning + workshop): 3 495 kr exkl. moms

Boka din plats nu – klicka här!

Mer om Sofia

Sofia har 18 års erfarenhet som frisör, bland annat på Tony&Guy i Newcastle och på Björn Axen i Stockholm, där hon även var lärare i deras akademi. Idag har hon sin bas på DOM Hairdressing i Stockholm.

Sofia blev nominerad till Årets Frisör både 2008 och 2009. 2012 blev hon nominerad i Avant Garde och i Årets Dam och kammade hem förstapriset i dem båda. 2104 utsågs hon till Årets Frisör. 2018 blev det storslam: Sofia tog hem Årets Dam, ingick i Årets Team och blev utsedd till Årets Frisör.

I en lång intervju i senaste numret av Frisör som du kan läsa här beskrev hon sig själv som frisör som: Initiativrik, färgstark och dynamisk.