Välkommen på en AW i feelgood-anda med nya upplevelser, en inspirerande föreläsning och avslutningsvis en gemensam middag med utsikt!

Dagen innehåller 3 möjliga delar:

Del 1: Halebreath - en kurs som ger oss förståelse och kunskap kring hur vi använder vår andning på olika områden i livet. En upplevelse för att förbättra ditt välbefinnande, din hälsa och dina relationer. Vi lär oss hur vi kan använda andningen till att både gasa och bromsa i vardagslivet. 

Första gången vår ambassadör Mirre Dehlin deltog på en sån här kurs undrade hon varför hon inte fått lära sig det här i skolan. En helt enkelt omvälvande upplevelse du inte vill missa.
https://hale.center/pages/the-hale-breath-journey

Datum: 21 april

Tid: 15:00-17:00 (samling 14.30)

Plats: Garnisonen, Karlavägen 100 i Stockholm

Pris: 595 kr plus moms

Endast 20 platser - först till kvarn!

 

Del 2: Föreläsning med Lousie Krahm - Louise är certifierad coach och författare. Hon kommer att inspirera oss till att lita på vår intuition och berätta om vad som händer när vi lyssnar bortom logiken. Hur intuitionen kan vägleda oss i vårt arbetsliv, i våra relationer och i vårt ledarskap. Den här föreläsningen har för avsikt att ge oss tillförsikt och ny insikt om vår egen styrka och förmåga att välja vilket liv vi vill leva.

Datum: 21 april

Tid: 18.00-19.00

Plats: Garnisonen, Karlavägen 100 i Stockholm

Pris: 450 kr plus moms

40 platser

Del 3: Middag på Glashuset - Kvällen avslutas med en gemensam middag där vi förutom vällagad mat får avnjuta en vacker vy över Stockholm. Det serveras en sharing-meny plus att det ingår ett glas vin. https://www.glashuset.com/

Datum: 21 april

Tid: Fördrink 20.30, middag 21.00

Pris: 495 kr plus moms

Plats: Glashuset, Strandvägen 18 i Stockholm

40 platser

Den här eftermiddagen/kvällen har många möjligheter. Man kan delta på alla tre delarna, två av dem eller endast en del. Du meddelar i din anmälan vilka delar du vill delta i. 
Alla får med sig en härlig goodiebag!

För mer information:
Mirre Dehlin 070-8308230 via sms eller mail mirre@me.com


Sista dag för anmälan: 1 april 2023.
Anmälan är bindande!


Varmt välkommen önskar Frisörföretagarna Region Öst!