Vill du veta hur du överlever i längden och står ut i mängden? Då ska du komma och lyssna till Wiveka Gillows medryckande föreläsning som handlar om Hur du med enkla medel och lite insikt ”skapar wow”.
Det blir både skratt och allvar, men framför allt värdefulla vinklingar med en konsuments perspektiv.

Wiveka Gillow är föreläsare och ledarskapscoach samt arbetar som marknadschef på Frisörföretagarna. Hennes breda bakgrund inom försäljning, i kombination med personlig shopping i världsklass, har gett henne outtömligt många exempel på vad som gör skillnad i kundbemötande och vilka fällor du bör undvika.

Spiseriet - Nordiskt kök med lokala råvaror

Målet är att skapa unika smakupplevelser med råvarorna som finns tillgängliga för säsongen från lokala gårdar och leverantörer från Varberg och Halland. Vi picklar, lägger in, syltar, gravar, röker, syrar, bakar och steker de bästa råvarorna vi kan få tag på. Allt serverat i en fridfull miljö med lugnet på landet som närmsta granne.

Denna kväll kommer Peter Halldén, grundare av Spiseriet, sommelier och utbildad fromager (ostexpert) berätta om restaurangen och ta er med på en spännande provning med fokus på ost & vin. Därefter får ni njuta av en god middag signerad vår filosofi ”Vi tror på den gemensamma upplevelsen, att på ett enkelt och avslappnat sätt dela stunden vid bordet” och med fokus på veckans skörd av råvaror.

 

Datum: Tisdag 25 april

Tid: 18.00 - 21.30

18:00 samling
18:30 börjar vin- & ostprovningen med presentation av Spiseriet.
19:15 Wiveka Gillow
20:00 Middag med ett glas vin eller alkoholfritt alternativ 
21:30 lämnar senast

Pris: 595 kr plus moms

Plats: Johnssons Gård söder om Varberg

Anmäl senast: 7 april

För mer information: Kontakta: Susanne Norrby susannenorrby@live.se eller 070-3600680.

Anmälan är bindande!


Varmt välkommen önskar Frisörföretagarna Region Syd!