Ett måste för dig i branschen och det perfekta tillfället att få koll på alla heta trender och tekniker. Det här är mer än en nytänkande och modern mässa – det är ett inspirationsevent med aha- och wow-upplevelser från morgon till kväll. Nu behöver du inte åka till London för att få inspiration, det här blir ett event med minst lika hög nivå på det som presenteras – och lika stora världsstjärnor!

Det bästa av det bästa, det mest intressanta – och framförallt roligaste – upplevelserna kommer att fylla hela Arlanda Scandinavian XPO, precis bredvid Arlanda Flygplats.

Kom och mingla med hela branschen i en snygg och inspirerande miljö, skapa dig ett större nätverk, lär dig nya saker som du inte ens trodde du behövde kunna (från ekonomi till hår), kläm och känn på de bästa produkterna som finns – och kom hem inspirerad i varenda del av din verksamhet.

En fantastisk helg då allt du behöver veta – och hela branschen – samlas under ett tak. Kort och gott: decenniets mäktigaste frisörhändelse. Det här vill du inte missa!