Aw, look & learn IRL
11 april 2024 kl 18:30 - 21:00 - Växtfärgsinspiration


Växtfärg är inte bara en trend, det är en grön revolution inom frisörbranschen som också efterfrågas av fler och fler kunder. Färgtekniken har funnits i många tusen år och är i vissa delar av världen det vanligaste sättet att färga på, men här i Skandinavien har vi haft svårt att ta till oss växtfärg. Det var något som Maria Hellström, profilerad pionjär inom grön hårvård, bestämde sig för att ändra på. Hon intresserade sig tidigt för att utveckla branschen mot att bli mer hälsosam och hållbar. År 2016 föll allt på plats då hon certifierade sin första salong med Grön Salong och därefter har fler salonger tillkommit, och inte bara en, utan även två produktserier har lanserats, varav den ena är Plants In Colour – växtfärg 2.0, som våra frisörer och återförsäljare kallar det. Det är ett färgmärke och koncept som gör det enkelt och kreativt att lära sig färga med växter. Grunden bygger precis som ”vanlig” färg på det traditionella färghjulet, vilket gör att det är lätt att ta till sig även om man behöver lära sig lite ny teknik.


Under kvällen bjuder vi på något att äta och något gott i glasen samtidigt som vi utforskar en ny palett av levande färger samt lär dig konsten att skapa unika och hållbara färgresultat. Maria Hellström kommer dela med sig av sina expertkunskaper och banbrytande tekniker för att inspirera dig till att våga skapa med växtfärg. Vi kommer också berätta om hybridsalonger; om man inte vill gå hela vägen och arbeta 100% grönt, så är det flera som väljer att arbeta med både traditionell färg och även erbjuder växtfärg, ett sätt som är väldigt vanligt att arbeta på framför allt i Finland.


Anmäl dig nu till vår Look & Learn, och låt Green Heads och Maria Hellström med team guida dig mot en hälsosammare och mer kreativ framtid inom hårfärgning.
Alla deltagarna får självklart en goodiebag med exklusiva produkter med sig hem.

Med på plats finns ambassadörer från Frisörföretagarna Region Öst som gärna svarar på frågor som rör branschen och medlemskapet.

Var: Green Heads Sofo, Östgötagatan 81 T-bana Skanstull 
När: Torsdag 11 april kl 18:30 - 21:00
Pris: 495 kr 
Det kommer finnas enklare mat och dryck
Sista anmälningsdag: Måndag 1 april, anmälan är bindande.
Kontakt: Maria Hellström 070-922 01 07  maria@greenheads.se
Maxantal: 50 personer

ANMÄL DIG HÄR!