Årets långhårstrender kommer visas av Ulrica Hansson, visningsfrisör och frisörlärare tillsammans med Team Creative Academy of Hair. Med många vackra modeller så kommer vi under kvällen att få inspiration till årets bal, fest & bröllop i en vacker miljö i utkanten av Borås som ofta gästas av bröllop.

En kväll med fokus på uppsättningar och långhårsstyling där vi även får en inblick i trender inom inredning då Bruket i Wiared också har en inredningsbutik som ni kan besöka för att få inspiration. Vi börjar kvällen med att sitta ner till dukade bord i det vackra orangeriet och njuter av en kväll tillsammans med frisörkollegor!

Ulrica Hansson har mycket kunskaper att dela med sig av då hon arbetat runt om i världen som frisörlärare och konstnärlig ledare. Hon har stor erfarenhet av att utbilda elever, frisörer, frisörlärare och internationella tävlanden och har nominerats till ”Best Educator of the Year” tre år i rad i Australien och kan titulera sig både Svensk, Nordisk och Europeisk mästare som frisör. Ulrica vill dela med sig av tekniker hon tagit fram genom åren som visnings- och tävlingsfrisör och dela vidare de kunskaper hon lärt sig av några av världens bästa frisörer. Idag driver Ulrica Creative Academy of Hair, en frisörskola som erbjuder utbildning från grund- till elitnivå där eleverna följs under hela sin utbildningstid från trainee till mästare.

Produktleverantören Hjärtligt från Borås är på plats och bjuder deltagarna på en goodiebag.

Datum: 11 april 2024
Tid: 18.00 - 20.30 (Mat från 18.00, visningen startar 19.00)
Plats: Bruket i Wiared, Gamla Ryssnäsvägen 1 i Borås (kostnadsfri parkering finns)
Pris: 795 kr plus moms (895 kr plus moms för dig som ännu inte är medlem i Frisörföretagarna)

Matig macka samt kaffe & bordsvatten ingår

För mer information:
Kontakta Ulrica Hansson på 0720-339977 eller ulrica@creativeacademy.se

Anmäl senast: 25 mars 2024

BOKA HÄR

Anmälan är bindande.

Begränsat antal platser.

 

Varmt välkommen önskar Frisörföretagarna Region Väst