För ett par veckor sedan hade jag en release för min nya tidning LITTLE FAKTORY (ja, stavningen ska vara så), som är en ohäftad tabloid som jag med hjälp av mitt team och mina vänner satt ihop. 

Allt började för ett år sedan då jag bollade idéer med Johan, min kille, om vi ev. skulle göra en affisch utställning då Johan sa; varför inte göra en tidning? Vi testade lite olika idéer som sen inte funkade så bra och hela projektet låg på is ett tag. 

Men idén om att printa fanns kvar och jag kunde inte släppa tanken på att göra en tidning. Jag kände också att i dessa tider då vi gör allt på webben så skulle det vara så kul med att fullfölja detta. Vi tycker att bilderna får ett annat värde och det kräver att man är mer närvarande när man bläddrar i det istället för att bara ”swipa” i flödet. 

Vi lägger ner så mycket tid och kärlek på det vi älskar att göra och därför är det extra kul att samla något av det bästa från det gångna året för glädja alla om varit med mig och jobbat inför tävlingar och visningar. Bara att hinna sitta ner och umgås och bläddra i ”LITTLE FAKTORY” gör så mycket för sammanhållningen tycker jag.