Jag heter Soley och är ifrån Island och har bas i Oslo och Stockholm. Jag har jobbat med makeup till och från i 20 år och som lärare i 13 år. Jag är representerad av agenturen Art Official Agency, är makeup lärare på Björn Axén Academy och gästlärare på Norska Yrkesskolan Image Akademiet. Jag jobbar med mode, reklam, film, musik, artister, tv och en hel del frisörer. Reser runt med min tunga resväska full av hår och makeup produkter.

Jag har fått en del allergier från mitt jobb som makeup artist och istället för att sluta så anpassar jag mig så gott jag kan för att fortsätta göra det jag älskar. Har sett stora förändringar i hår och makeup branchen på grund av allergier och tycker att det är ett viktigt ämne att diskutera och framförallt förbättra. Som lärare och proffesionell make up artist så tycker jag att utbildning är jätteviktig. Ska bli otroligt kul att dela med mig av min vardag som makeup artist.

Vill ni fråga mig något eller att jag tar upp något speciellt ämne här på bloggen så nås jag här:

Email:
soleyastudottir@gmail.com

instagram: @soleyastudottirmakeup