I torsdags förra veckan tog jag tåget kl 05.30 mot Larsson & Lange i Malmö. 

Så smickrad och kul att bli tillfrågad om jag ville komma och inspirera andra frisörer. 

Jag fick ett fint välkomnande på Malmö central av Jesper och Mary. Dom hade köpt en ballong som det stod ”Välkommen Sofia” på. Så fint gjort!!! 

Det är alltid lite fix och trix att organisera sig på nya platser med allt man har med sig, verktyg, styling mm. Steamer’n hade jag förstås glömt så det var jag tvungen att köpa en ny och när vi ändå var på stan passade jag och Larsson & Langes artistiska team, som består av Mary Svensson, Rudy Ahmeti och Jesper Hallin, på att äta en mysig lunch ihop. Dom tog mig till MJ’s, coolt ställe, ett ställe med lyxig lusthus känsla och kitschig inredning. Maten var super god! 

Tillbaks i studion/salongen på Östa Tullgatan 3, var det dags att börja med modellerna, temat var färg och styling. Dom ville ha salongsanpassad-styling med min touch. Rudy önskade att få se tvinningarna som jag jobbar med. Han hjälpte mig även med den fantastiska makeupen.

 

Headbrands sponsrade med Celeb Luxury färger och det passade ju bra nu när det är så många pastellfärger som är trendiga till våren.

Jag ville även visa en ” clip on bang ” från Sach & Vogue, ett nytt samarbete jag går in i nu, som jag kommer skriva mer om det i ett senare inlägg. 

Rave Review stod för stylingen kändes väldigt kul att få ha med deras hållbara mode, remake är ju verkligen i tiden. 

Att kunna hålla såna här kvällar innebär mycket mer jobb än man kan ana, allt ifrån att göra en presentation med bilder med trendspaning, egna projekt och visa ord till att hålla modell casting, sponsorer och sen kreativa idéer på de.

Idag skulle jag aldrig klara mig utan min assistent Kimia Haghighi och Johan Schalin, min kille som gör så mycket för mig hela tiden.