Foundation Guillaume, underorganisation till Intercoiffure, anordnade en fototävling där Mira Schusters bidrag fick flest röster. 

Grattis till vinsten Mira! Hur känns det?
– Tack så mycket, det känns overkligt men fantastiskt! Detta är mitt första år i Foundation Guillaume och jag är supertacksam över att så många röstade på mitt bidrag, jag hade inte räknat med en vinst. Vi är ett roligt gäng som hjälper varandra väldigt mycket. Jag har också tur som har möjlighet att fotografera på min salong.

Vad betyder den här vinsten för dig?
– Den sporrar mig att tävla igen. Nästa år kanske det blir i Årets Nykomling. Sedan ska jag få vara en del av det nordiska teamet och göra en kollektion-fotografering i Köpenhamn i slutet av maj. Det ska bli superkul!

Hur ser dina planer för framtiden ut?
– Jag har nästan precis tagit mitt delprov och satsar på att göra mitt gesäll nästa år. Just nu går jag som traditionell lärling på Etage i Karlskrona.

Tvåa i tävlingen kom Emelie Othen och tre blev Joel Mårtensson. Grattis!