Kunde inte sova inatt, det är ofta så när jag varit med om något som sätter igång hjärnan. I början var det irriterande för man räknar ju timmarna och vet om att man ska upp till jobbet och att man har ett fullspäckat schema. Men nu har jag börjat skriva ner mina tankar, oron, mål med mera och på något sätt känns det okej.

I torsdags hade vi en heldag på Frisörföretagarna tillsammans med alla inspiratörer. Det var väldigt givande men också sjukt inspirerande. Jag satt omkring människor i samma bransch som lyfte varann, gav varandra råd och grym energi. Jag kände mig så ödmjuk och tacksam över att få dela ett bord med folk som hade så många år på nacken inom branschen. Kände mig som ett barn som bara ville suga åt mig all energi, det var avslappnat och informativt.

I början av nästa år är det mycket som ska hända och sjävklart vill vi prestera. Det är kanske därför jag ligger sömnlös för att man ständigt blir påmind om att ribban är hög. Men efter mina tolv år i branschen har jag äntligen bestämt mig för att njuta av processen och inte bli sönderstressad så att jag glömmer hur kul det verkligen är bara för att jag vill göra mitt bästa. Jag har bestämt mig för att ha kul medans jag gör mitt bästa och hoppas på att det lyser igenom i slutändan.
Idag befinner jag mig på en grymt fin location med härlig utsikt och ännu härligare folk!