Den senaste kunskapen och mesta inspirationen från branschen – rätt in i dina lurar. Nu har Frisörföretagarna släppt nya podden Hair Talks, med spännande personer och samtal om aktuella ämnen.

I podden hörs Daniel Blomqvist, kommersiell chef på Frisörföretagarna och Ted Gemzell, vd.

Lyssna på första avsnittet nu, du hittar podden här!

Vad handlar podden om?
– Vi kommer att ta upp allt möjligt om branschen och de som lyssnar kommer att få inspiration och matnyttig information från intressanta personer såväl inom som utanför vår bransch, både duktigare hantverkare och företagare.

– Vi är också ganska övertygade om att alla ”beuty junikes” kommer att hitta till podden så småningom, då vi kommer att avhandla en hel del ämnen som rör skönhet. Sen hoppas vi såklart att frisörerna som lyssnar kontaktar oss via vårt instagramkonto @hairtalkspodden och ger önskemål och förslag om vad de vill höra eftersom vi gör detta för dem.

Varför ska man lyssna på er?
– Det här är ett enkelt och smidigt sätt att ta del av inspiration, information, kunskap, tips och idéer kring både hårhantverket och företagande, och bli både mer kreativ som frisör och en bättre företagare.

Varför en podcast?
– Vi vill snabbt och lätt kunna förmedla budskap till alla intresserade i branschen och skapa ett digitalt lättsamt forum. Att man får höra olika personer prata ger en unik närvaro som är väldigt mysig att lyssna på. Vi känner att det här är en kanal som inte används idag.

Hur ofta kommer det nya avsnitt?
– Vi släpper ett avsnitt varannan vecka. Förutom under juli månad då vi släpper vårt sommarprat som blir ett avsnitt varje vecka med bland annat Årets Frisör Sofia Geideby och branschikonen PO Waller.

Hur lyssnar man?
– Vi finns där alla poddar finns, till exempel Itunes, Spotify, Acast, och vi kommer såklart att länka till podden här på frisor.se.

Lyssna på första avsnittet nu, du hittar podden här!