Hur du ansöker:

Välj vilken kategori du vill tävla i.
Läs igenom Regler & Villkor för att få full förståelse för kriterierna i varje kategori.

1. Ta en bild på din färdiga look - du kan använda en bild som du har tagit tidigare, men du måste kunna styrka att den inte tagits mer än 12 månader före ansökningstillfället.
Bilden får inte heller ha använts i någon tävling tidigare.

2. Ladda upp din bild i ditt Instagram-flöde.

3. Tagga @wellanordic både i bildtexten och i bilden.

4. Lägg till rätt #hashtag i bildtexten för den kategori som du vill delta i:

#colorartist_nordic22 #craftartist_nordic22 #stylemaster_nordic22 #editorialartist_nordic22 #menshair_nordic22 #nailartist_nordic22

5. Sist men inte minst, glöm inte att skriva Ditt namn, Salong, Stad och Land i bildtexten.

KLART!


De kategorier som är öppna för nordiska sökande är följande:

 

Color Artist

Detta är en färgkategori där vi söker hårfärg som är inspirerad av färgpaletten och som trendar i färg just nu. Vi vill se vackra hårfärger som tar hänsyn till och kompletterar modellens naturliga skönhet och unika stil. Färgen och stilen ska vara en look som modellen skulle vilja bära utanför tävlingen.

#Colorartist_ Nordic22

 

Craft Artist

Detta är en kategori för klippning och styling där vi söker efter den bästa förvandlingslooken som uttrycker modellens sanna jag. Vi vill hylla den unika skönheten och utseendet hos varje enskild individ. Vi vill se klippning och hårstyling som tar hänsyn till och kompletterar modellens personliga skönhet och unika stil. Din teknik måste förstärkas med färg (t.ex. glossing) för att ge looken glans och kvalitet.

#Craftartist_Nordic22

 

Editorial Hair
Vi är på jakt efter det starkaste fotot som framkallar en känslomässig respons från modellens personlighet, kroppsspråk och frisyr. Sebastian Professionals hårspråk tillsammans med kläder och smink kommer att beaktas i bedömningskriterierna. Modellernas personlighet måste också skildra en stark karisma.

#Editorialhair_ Nordic22

 

Men's Hair
I den här kategorin letar vi efter den karismatiska manliga modellen som visar en trendig herrfrisyr med SEB MAN-produkter. Variationen av frisörens grunder är nyckeln till framgång, liksom den övergripande looken som passar SEB MAN:s on the ge-identitet.

#Menshair_Nordic22

 

Nail Artist
Inspirerad av OPl:s eget kapital. Vi vill se naglar som är trendiga men som är lätta att utföra i en salong. Den vinnande looken måste visa på expertkunskaper och god smak. Arets nagelkonstnär är inte en kategori för avantgardistiska naglar. Låt oss se coola och inspirerande looks som representerar din konstnärliga och kreativa vision för 2022.

#Nai/artist_Nordic22

 

Style Master

ghd hjälper kvinnor att ta kontroll över sitt hår och sitt liv. Ditt foto ska spegla ghd:s förmåga att få kvinnor att känna sig stärkta med fantastiskt kontrollerat hår med en otrolig glans.
Helhetslooken ska vara förstklassig och högklassig, för när du ser fantastisk ut känner du dig som en drottning! Och när du känner dig som en drottning kan du styra världen.

#Stylemaster_Nordic22


Låt dig inspireras, visa upp ditt hantverk och skapa din vision av vad som är nytt, coolt och inspirerande.