I början av varje år tycker vi om att uppmärksamma allt det goda som har varit under det gångna året. Som en resumé för oss alla ser vi på våra bedrifter som grupp, individer och kollegor. Detta sker under ett personalmöte, oftast med god fika och lika god stämning!

Vi utser årligen Årets Medarbetare, som röstats fram av personalen. Detta året gick denna utmärkelse till Sven Modée.
Årets Anställd utses även detta vid samma tillfälle och i år gick denna utmärkelse välförtjänt till Anders Wallin.

Varje år har alla frisörer chans att få en extra semestervecka. Denna vecka delas ut förutsatt att frisören har omsatt en viss summa, som baseras på dennes anställning och erfarenhet. I år kommer 7 st frisörer att få en extra semestervecka tack vare deras goda insatser under 2018!

Årets försäljare är även något som uppmärksammas, där de tre personer som sålt mest produkter under 2018 belönas med en fin bonus.
Dessa utmärkelser och extra bonusar är väldigt uppskattade av personalen samt bidrar till ett mer målinriktat fokus under året. Då det är lättare att lägga in en högre växel om du vet att en extra semestervecka kan tjänas in tack vare dina ansträngningar! Vi uppmuntrar er att som vi, ge er personal morötter på vägen, för allas bästa.

Vi ser tillbaka på 2018 som ännu ett händelserikt och lyckat år. Med nya vänner, möjligheter och minnen att hålla hårt i!

Nu blickar vi framåt mot ljuset och våren.

Vi önskar er en fantastisk start på 2019!

Vänligen,
Dani & Marlene Abunar