Vår upplevelse av att jobba naturligt!

Tack vare vårt samarbete med L’Oréal Professionnel har vi fått möjligheten att arbeta med väldigt fina produkter. Den nya favoriten stavas Botanea.

Botanea är en 100% naturlig hårfärg och är ett fantastiskt alternativ till konventionell hårfärg. Färgen finns i örterna cassia, indigo & henna som blandas efter önskat resultat. Till skillnad från klassisk henna drar Botanea inte till sig metaller vilket betyder att du kan lita på detta resultat! Örterna kommer från ekologiska odlingar och renas också efter skörd, resultatet blir ett pulver helt utan föroreningar. 

Vi har testat Botanea ett antal gånger nu och vi älskar verkligen resultatet vi får. Förutom att det känns helt rätt i tiden att arbeta med mer naturliga produkter, så ger den även ett oklanderligt resultat. Håren får vackra naturliga skiftningar och en fantastisk glans!

Vad finns det att jobba med?

Du väljer mellan: 

  • Henna – ger en varm och kopprig färg. Den passar den som önskar en gyllene känsla på håret. Allt från mörkbruna till blonda hår!
  • Indigo – är mer passande till bruna toner och används helst i ett mörkare hår. Du kan få till riktigt fina mörka nyanser och ett kallt brunt resultat. Dock går det inte att skapa en helt svart färg. Under första dygnet kan färgen upplevas något grön, men det försvinner snabbt!
  • Cassia – används främst för att skapa lyster, då den inte ger en ordentlig pigmentering. I ett blont hår kan den skapa en något gyllene glans.

 

Dessa tre pulver kan du kombinera i oändlighet men det finns även 13 recept att utgå ifrån. Färgen försvinner gradvis och håller i ca 6 veckor.
Vår VD & Hair Artist, Dani Abunar & vår Top Stylist Aida Frcic Özkurt har i L’Oréal Professionnels senaste kampanj #HAIRCOLORHONEYS färgat en av modellerna med just Botanea.

Både Aida & Dani är mycket imponerade av både glansen och känslan på färgen. Resultatet på bilden ovan talar för sig själv, vi säger bara wow!

Naturlig hårfärg är det nya heta, och vi älskar det!

 

Vänliga hälsningar,
Victor Noblesse