Ta chansen att se en riktig superstjärna i branschen! Richard Mannah, vinnare av både “British Hairdressing Awards” och ”Australian Hair Fashion Awards” tar plats på scenen på Highlihgts Hair Fashion Experience.

Nu börjar nedräkningen till decenniets mäktigaste frisörhändelse som går av stapeln i Stockholm den 20-21 september 2019: Highlights Hair Fashion Experience! En fantastisk helg då hela branschen samlas under ett tak. Spana in programmet och boka din biljett här!

Vi kan nu stolt presentera ett av de stora namnen som kommer att hålla visning under helgen: Richard Mannah, Guest Artistic Director för Joico. Han kommer att bjuda på en fantastisk show på lördagen den 21 september.

Richard har 23 års erfarenhet från tre kontinenter. Karriären började på TONI&GUY i Australien och jobbade sedan elva år i en ledande roll på TONI&GUY London innan han flyttade till New York.

Han har vunnit flera ärofyllda titlar, som “London Hairdresser of the Year” 2011/2012 och “Newcomer of the Year” både 1999 och 2000, vid British Hairdressing Awards samt “Australian Master” på Australian Hair Fashion Awards 2009.

Richard har arbetat på Fashion Week i både New York och London för bland annat Vivienne Westwood, Tommy Hilfiger och Vera Wang.

Richard har även varit en del av det australiensiska F.A.M.E.-teamet för Fellow ship for British Hairdressing.

Hans arbete har publicerats i ledande publikationer som Elle och  brittiska Vogue till Creative Head och The Journal.

Richard är särskilt känd för sitt oklanderliga arbete på scenen och som en utbildare i världsklass. Med sin karismatiska personlighet, kreativa förmåga och entusiastiska undervisningsstil ger han en stor dos inspiration till både aspirerande och erfarna talanger.


Highlights Hair Fashion Experience, decenniets mäktigaste frisörhändelse, går av stapeln i Stockholm den 20-21 september 2019. Spana in programmet och boka din biljett här!