Lördag 21 september går Årets Frisör-galan av stapeln – och den leds av ingen mindre än Kristin Kaspersen. Vi tog pulsen på henne inför galan, och passade på att prata hår, välmående och hälsa med den folkära programledaren som är definitionen av zen. 

Kristin Kaspersen är van vid att stå på scen framför stor publik (tur det, eftersom Årets Frisör-galan är slutsåld och fullsatt!) och har varit konferencier på såväl Idrottsgalan som Tillsammans Mot Cancer, vunnit Let’s Dance och intervjuat flertalet celebriteter i TV4:s Nyhetsmorgon. Men hon har även skrivit flertalet böcker om välmående och föreläst landet över. Hon är ett riktigt kraftpaket, och vi får turen att ta del av några handfasta tips om hur man som frisör bör tänka kring välmående och hälsa.

Du hittar podden där alla poddar finns, till exempel på Itunes, Acast och här på Spotify!

Här hittar du alla våra poddavsnitt!

Frisörföretagarnas podd Hair Talks är fylld med spännande personer och samtal om aktuella ämnen. Den senaste kunskapen och mesta inspirationen från branschen – rätt in i dina lurar. I podden hörs Daniel Blomqvist, kommersiell chef på Frisörföretagarna och Ted Gemzell, vd. Läs mer om Hairtalks-podden här.