Kollektivet KAI var på plats under Stockholm Fashion Week. 

Tidigt den 4 februari möttes hela teamet på  Aktionsverket på Nybrogatan i Stockholm.

Det var Beckmans Designhögskola som öppnade säsongens Fashion Week med visningen Sport Psyche – Fashion Collaboration. 

KAI var där för att göra hår och makeup. 

Det var elva nya kollektionskoncept designade av avgångsstudenterna på Modeprogrammet tillsammans med sex framstående sportmärken: Equestrian Stockholm, Filippa K Soft Sport, Galvin Green, Houdini, Pelle P och Stutterheim.

 I December gjordes bilder och film material som skulle användas under veckan. Med mycket förberedelse och daglig kontakt med eleverna var tiden äntligen kommen.

Tillsammans med Soley Astudottir som Key makeup artist och med ett super team tog vi hand om 36 modeller till 11 olika elevers kreationer.

Alla ville ha specifika hår till just deras styling, vilket var både kul och utmanande. 

Höggravida Annie var också på plats och hade med sig en peruk som hon förberett med färg, flätor och tältpinnar som var speciellt gjord till en av Jannica Hagfors modeller.

Vi alla i teamet var väldigt imponerade, både över att hon var på plats med stor mage och självaste kreationen så klart. 

Stort tack till alla som var med i teamet – Christian Backman, Hillevi Gottfridsson, Sandra Svensson, Kimia Haghighi, Diana Pour, Weronica K Ciemma, Soley Asturdottier med MUA team, NOIR Stockholm, Your hair dealer och Rosa Peruken.

” KAI loves hair and good team work ”