Pingsthelgen blev i år en extra rolig jobbhelg för min del. Omgiven av ett fantastiskt team skapades kreativt underbara looker under Session Maps visning på Nordic Hair Awards i Köpenhamn.

Som många av er redan vet så älskar jag visning och hela stämningen som eventet tillhandahåller. Puls, kreativitet, energi, spänning och mycket kärlek ligger i luften och tempot är högt. Här finns det varken tid för pauser eller misstag vilket gör att prestationsnivån måste vara på topp. Kanske är det just den lätt kittlande tanken som får sinnet att skärpas och mig som person att prestera som bäst. Det där är så himla olika hur man fungerar som person men jag har insett att höga krav och lagom med press får mig att utvecklas kreativt på ett väldigt positivt sätt. Något som kanske kan upplevas konstigt, men så fungerar jag, och kanske är det därför visningjobb tilltalar mig så mycket.

Tillsammans med min kollega Caroline från Anastasia sminkade vi så att penslarna glödde. 12 modeller äntrade scenen och det internationella teamet från KM skapade magi på scenen. Några av lookerna kommer här: