Annons

REGION MITT

Här kan du se alla nominerade kandidater för ambassadörsrollen. Tolv personer kommer att bli valda av dig som medlem och verksam i din region. Via en röstningslänk du får skickad på mejl väljer du tolv av dina favoriter senast den 31 mars.

Gävle

1. Anja Svensdotter

Anja är en positiv och bra människa med ett stort sinne för ordning och reda. Hon behövs i vår region. Hon har redan varit ambassadör i några år och fortsätter gärna.
Gävle

2. Anna Larsson

Anna är en glad och driftig person som gärna vill vara med och påverka och ordna roliga saker för våra medlemmar. Hon har varit ambassadör några år och fortsätter gärna med det.
Orsa

3. Anna Wilander

Jag vill vara med att påverka Frisörföretagarnas framtid men även se till att medlemmarna får både stora och små event att ses och utveckla sina företag på!

Gävle

4. Anna-Karin Svensson Enbacken

Jag vill vara med och påverka och fixa bra saker i vår region. Jag har redan varit ambassadör i några år och vill gärna fortsätta.
Örebro

5. Ann-Sofie Langell (Ny)

Jag har jobbat som frisör i 30 år och brinner fortfarande för yrket! Tycker det är kul att vara engagerad och har precis hämtat ut mitt mästarbrev. Jag har varit egenföretagare i 23 år och är kvar på samma ställe som när jag startade salongen.
Äger salongen själv och har en hyrstol. Håller mig ajour genom att regelbundet gå på kurser och vill alltid fortsätta utvecklas. Jag har mycket erfarenhet av yrket, är en glad, lättsam, målmedveten, lojal och driven person som skulle tycka det vore kul att bli ambassadör!

Fjugesta

6. Diana Steen

Frisöryrket har under 30 år varit en stor del av mitt liv, tillika mitt engagemang i Frisörföretagarna. Att utvecklas och få högre kunskap att driva företag är en viktig del i frisöryrket för mig som egenföretagare. Förhoppningsvis kan jag föra inspiration och kunskap vidare till mina kollegor i branschen.

Ludvika

7. Ewa Andersson Dicander (Ny)

Jag är en engagerad person som gillar att fixa saker. Jag har blivit tillfrågad att söka av två andra ambassadörer i region mitt. 

Rättvik

8. Frida Pehrs (Ny)

Jag saknar verkligen att vara involverad och delaktig i Frisörföretagarnas arbete. Efter en paus som föräldraledig är jag redo att kasta mig in i en del av arbetet att utveckla och föra utbildningsfrågor framåt, det ligger mig närmast om hjärtat!

Örebro

9. Hero Parsa (Ny)

Jag älskar mitt jobb som frisör och tycker att det viktigt och motivera och inspirera andra till att vilja jobba med det, jag tycker att det gamla systemet inte riktigt lyckats att få och unga att vilja stanna kvar inom yrket, jag har nya idéer och tankar som jag vill kunna vara med och påverka.

Västerås

10. Kia Fröberg

Jag har mycket kännedom lokalt och brinner för att behålla en seriös frisörbransch och se den utvecklas. Jag är en stadig, trygg och lugn som person som är bra på att organisera och leda.

Örebro

11. Katharina Nylander Butera

Jag är en driven person, har stort kontaktnät med såväl kollegor som media. Jag deltar gärna i evenemang, delar med mig av mina kunskaper och är nyfiken på människor i alla yrkesgrupper.

Älvdalen

12. Maria Nilsson

Jag tycker att det är otroligt roligt att arrangera och att vara insatt och organiserad. Jag vill att det ska hända saker i närområdet för frisörer i Dalarna och vill med hjälp från övriga ambassadörer, ordna och fixa detta.
Karlstad

13. Tina Papoli

Jag brinner för branschen och vill gärna ha en god relation med frisörskolans lärare och elever eftersom jag brinner för att hjälpa fler elever att nå sitt mål och få gesällbrev. Jag vill gärna ordna aktiviteter i min region och arbeta för att få in fler medlemmar och öka antalet frisörer med licens. Jag vill även delta i alla möten/kongresser för att utvecklas och lära mig om alla regler inom branschen.

Norberg

14. Melina Segelström (Ny)

Jag brinner för detta yrke och tycker att de är så viktigt att vi har bra frisörer ute i vårt avlånga land. Jag har utbildat elever och drivit eget länge, min mamma drev salongen före mig och vi har kämpat båda två för en bra kår! Jag vill att vi alla som är frisörer ska ha en stolthet för vårt yrke och för vår kunskap. Jag tycker att det är viktigt med bra handledare på salongerna så vi får våra framtida frisörer att ta både gesäll- och mästarbrev!

Annons