REGION ÖST

Här kan du se alla nominerade kandidater för ambassadörsrollen. Tolv personer kommer att bli valda av dig som medlem och verksam i din region. Via en röstningslänk du får skickad på mejl väljer du tolv av dina favoriter senast den 31 mars.

Stockholm

1. Chriss Berner (Ny)

Chriss är en driven, positiv och inspirerande frisör som kommer kunna bidra med härlig energi till ambassadörsgruppen i region öst. Hon har erfarenhet av att hålla kurser och visningar vilket är ett bra komplement till gruppen.

Stockholm

2. Christina Windisch-Kindblad

Jag brinner för utbildningsfrågor och tror att jag har det som behövs för att vara en bra ambassadör.
Östervåla

3. Emilia Lundgren

Jag tycker om att hitta lösningar på allt och driver gärna frågan om utbildning. Jag älskar utmaningar och vill gärna se fler frisörer i branschen. Jag är glad, målinriktad och lyssnar gärna in vad andra har att säga.

Stockholm

4. Erika Lydén

Jag brinner för yrket och för en seriös bransch. Jag vill få högre status på yrket och genom ett större intresse till frisörutbildningarna. Jag vill jobba med medlemsnyttan för att organisationen ska få ännu mer exklusivitet.

Uppsala

5. Jenny Edvinsson (Ny)

Jag har varit i frisörbranschen i 29 år som färdig frisör. De senaste 8 åren som frisörföretagare med nu 35 anställda. Jag sitter som vd och driver idag fyra salonger i Uppsala tillsammans med två kompanjoner. Vi driver här i Uppsala också en redovisningsbyrå. Jag har mycket kunskap i allt som rör frisörföretagandet, salongsuppbyggnad, personalhantering, de ekonomiska aspekterna av branschen och yrkeserfarenhet.
Mitt kontaktnät är stort då jag även suttit med i Frisörföretagarnas Nomineringsråd under en period. Jag är en social person som gillar att träffa nya som gamla vänner och bekanta. Har lätt för att ta kontakt och är inte rädd för att fixa och trixa lite för att få ihop planer på bästa sätt. Jag känner mig redan som en ambassadör för Frisörföretagarna eftersom jag tycker att det är extremt viktigt att vi tillsammans håller ihop. Att vi ser till att skapa en frisörbransch som höjer sin yrkesstolthet, driver mot bättre lönsamhet och försöker få till en tillåtande och extra samarbetsvillig kultur inom branschen och därigenom skapa ett hållbart företagande i alla led. Men även ut mot resterande samhälle och företag i vår närhet.
Jag anser att det är viktigt att vi som frisörföretagare även försöker göra vår röst hörd där vi verkar. Att vi gör vad vi kan för att våra städer/orter där vi har salong ska veta vilka vi är och även komma till oss för samspråk, råd och nya uppslag och idéer. Att då ha Frisörföretagarna i ryggen är för mig jätteviktigt och det vill jag hjälpa till med på det sätt jag kan och gärna vara en ambassadör för.

Stockholm

6. Lize Moberg

Jag är erfaren tålig och viljestark. Jag brinner för framtiden i branschen. Trainees är vår framtid!

Stockholm

7. Mandola Nyberg

Jag är engagerad och brinner för utbildning. Jag är flexibel och hjälpsam.

Stockholm

8. Maria Hellström

Jag arbetar hårt för att alltid förbättra för min personal, mina kunder och för branschen som helhet. Jag tar emot elever och erbjuder regelbundet kurser både för egna frisörer och externa som vill utvecklas i bland annat färgteknik. Jag är engagerad och sprider yrkesstolthet.

Stockholm

9. Mariana "Mirre" Dehlin

Jag är med i dag i region öst och vill gärna sitta kvar.

Stockholm

10. Nina Rossi

Jag har varit engagerad i Frisörföretagarna i flera år både som styrelsemedlem och nu sista åren som ambassadör. Jag ser mig själv som positiv, engagerad och driven och jag jobbar bra i grupp.
Eskilstuna

11. Sara Tördahl

Jag brinner för vårt yrke och älskar att möta nya kollegor inom vår bransch. Det är inspirerande och givande. Mitt driv som ambassadör är våra framtida kollegor. Att få chansen att påverka, inspirera och examinera framtidens frisörer.
Stockholm

12. Therese Haleving

Utbildning och frisörbranschen är mitt brinnande intresse. Därför är jag engagerad på flera olika sätt i branschen, bland annat som ledamot i Frisörföretagarnas riksstyrelse och examinator vid branschens del– och gesällprov. Jag är även i grunden yrkeslärare men arbetar idag som rektor på en kommunal vuxenutbildning där vi utbildar morgondagens frisörer och barberare. Och självklart jobbar jag fortfarande på golvet som frisör och barberare! Längs med vägen har jag hunnit med att avlägga gesällprov för frisör och barberare, mästarprov för frisör och barberare, make-up artistprov och nu senast fått en rektorexamen. Min styrka ligger i mitt stora intresse och min kompetens inom bransch och utbildningsfrågor

Tierp

13. Victoria Monié

Jag är en person som lätt får kontakt med andra människor och lätt och få folk med mig. Att arbeta för Frisörföretagarna och ordna event, hjälpa medlemmar och arbeta med att få in nya medlemmar är något jag brinner för. I vår region finns mycket att göra om man lägger kraft på rätt områden.

Stockholm

14. Robbin Lindberg (Ny)

Robbin är en driven person med förmågan att se lösningar, driva projekt och leda utveckling. Han är är väldigt kompetent inom digitalisering, utbildning och fördjupar sig gärna i kunskap som rör frisörernas kemi och branschutveckling. Han är en kreativ frisör som har koll branschens utmaningar och tar sig gärna an nya utmaningar.