Annons

REGION SYD

Här kan du se alla nominerade kandidater för ambassadörsrollen. Tolv personer kommer att bli valda av dig som medlem och verksam i din region. Via en röstningslänk du får skickad på mejl väljer du tolv av dina favoriter senast den 31 mars.

Hässleholm

1. Angelica Björk

Jag vill gärna fortsätta vara ett språkrör för Frisörföretagarna och vara med att föra branschen/organisationen framåt.

Malmö

2. Anna-Karin Frank

Jag har i flera år varit ambassadör och skulle gärna vilja fortsätta. Att få jobba med det starka arbete som Frisörföretagarna gör för branschen och vara ambassadör med dessa frågor såsom företagande, utbildning, hållbarhet och nätverkande kollegor emellan känns både viktigt och roligt.
Halmstad

3. Camilla Eliasson

Jag är redan idag engagerad som utbildningskoordinator för region syd och tycker Frisörföretagarna gör ett fantastiskt jobb för vår bransch. Jag brinner speciellt för utbildningsfrågor och tycker det är viktigt att inspirera de unga till att bli behöriga frisörer. Det är roligt och spännande och jag vill gärna fortsätta vara delaktig i branschens utveckling genom Frisörföretagarna.

Trelleborg

4. Caroline Gustafsson (Ny)

Ambassadör är en som arbetar för det som ligger de varmt om hjärtat och så gör denna bransch för mig. Jag har 18 års erfarenhet och är snart utbildad yrkeslärare. Jag har fått äran att vara referensperson till Skolverket och har insett hur mycket vi kan påverka och leda vårt kollegiala och gemensamma arbete framåt i utvecklingen av en stark och stolt frisörkår i Sverige. Lika mycket som jag uppskattar min vardag ser jag också möjligheter i det som branschen tillsammans möter. Hur vi leder nästa generations frisörer in i vårt berikade yrke och hur vi moderniserar vårt vardagliga arbete för att möta det våra kunder både medvetet och omedvetet önskar i framtiden. Jag tror att vårt kreativa yrke kommer utvecklas under kommande år och branschorganisationen är en stolthet att få medverka i. Med den erfarenhet som jag idag besitter känner jag mig mogen att ansöka till denna nominering.

Halmstad

5. Catrin Bergkvist

Jag är redan idag ambassadör och älskar den rollen. Att ordna visningar och event för våra medlemmar är en viktig och rolig uppgift som jag går in för till hundra procent. Jag älskar att fixa och planera event!

Bjuv

6. Elina Persson

Jag har jobbat för Frisörföretagarna sedan 2010 och är i dagsläget utbildningskoordinator i region syd samt examinator. Jag brinner för att organisera, planera och anordna event - vilket jag har tidigare goda erfarenheter av. Jag har varit ambassadör i två år och skulle gärna vilja fortsätta arbetet framåt.

Ängelholm

7. Henric Sandberg

Jag sitter i riksstyrelsen för Frisörföretagarna idag och har gjort det de senaste två omgångarna. Jag tycker att styrelsearbetet är viktigt, intressant och lärorikt. Jag vill vara ambassadör för att jag gillar att engagera mig i vårt yrke. Jag tycker att det är både viktigt och självklart att vi hjälps åt. För att hela branschen ska bli bättre och även för att vi som frisörer, arbetsgivare och företagare ska få det bättre. Jag är lyhörd och har ett stort frisörnätverk.

Halmstad

8. Jenny Vegborn

Jag vill vara med och påverka så att frisörbranschen blir ännu mer seriös, att vi jobbar på lika villkor och att frisörbranschen får högre status igen. För vi har det bästa yrket av alla!

Malmö

9. Kerstin Jönsson (Ny)

Jag tycker att det är kul att utveckla både mig själv och andra. Jag är en mycket driven person som brinner för yrket. Jag har lite kontakt med Anna-Karin Frank (nuvarande ambassadör) och såg lite hur de gjorde på en eventkväll. Jag ska gå handledarutbildning och ta in en elev så småningom. Jag tog mästarbrev 2021 och är intresserad av företagsbiten. Jag gick över till AB 2022. Jag har varit värd på Friskis & Svettis så jag har talat inför stor publik. Jag var ambassadör för Kerastase när jag jobbade i Köpenhamn.

Malmö

10. Linnea Leth (Ny)

Jag vill vara med och påverka/utveckla branschen till att vara mer öppen och tillgänglig. Genom att vara ambassadör för Frisörföretagarna är det ett stort steg i att få vara med genom en stor branschorganisation.

Kristianstad

11. Mari Thurnil (Ny)

Mari har drivit salong i 20 år och hoppas bistå med sin erfarenhet och kunskap om yrket. Hon vill vara med att höja statusen på vårt yrke. Vi frisörer utgör en stor insats för människorna i vårt samhälle. Vi gör ju samhället "lite" snyggare, eller hur? Mari med sin härliga energi och glädje skulle bli en perfekt ambassadör för organisationen.

Malmö

12. Marianne Gustafsson

Jag känner mig utåtriktad och har lätt för att knyta nya kontakter. Jag tycker att det är roligt att skapa event i vår region.

Mellbystrand

13. Marie Svensson

Det är självklart för mig att man engagerar sig i sin bransch. Jag gillar att ordna event lokalt.

Svedala

14. Therése Karlsson (Ny)

Jag brinner för mitt yrke och för vår bransch. Jag har 22 års erfarenhet och känner att jag kan tillföra mycket tillsammans med andra engagerade personer.

Malmö

15. Minela Mesic (Ny)

Jag vill engagera fler frisörer till att bli seriösa frisörer och ha fler aktiviteter i Skåne.

Höör

16. Sandra Eggers (Ny)

Jag har jobbat 15 år i yrket, 13 år som företagare. Jag känner att jag kommit till en gräns där jag som frisör och företagare/arbetsgivare/handledare har en grund att stå på. Jag vill vara med och påverka branschens framtid. Jag är ju fortfarande relativt ung i yrket, träffar unga frisörer, och var ung när jag blev företagare. Branschen behöver de ungas röst. Vi måste behålla de unga frisörerna. För att bevara en stadig bransch i framtiden. Och där är jag perfekt. Med hjälp av min erfarenhet samtidigt som jag har ett öga för vad som gäller just nu, kan jag med glädje och energi bidra som en bra ambassadör.

Helsingborg

17. Sara Franzén

Jag brinner för att fortsätta att höja statusen för vårt yrke. Samt att jobba för att våra ungdomar ska välja att bli frisörer. Sen måste vi få dem att vilja stanna kvar i yrket. Tillsammans är vi starka!

Kristianstad

18. Sara Svanberg (Ny)

Sara har ett stort intresse för både yrket, företagandet och organisationen. Med sin härliga energi och positiva inställning är hon en perfekt ambassadör för Frisörföretagarna.

Varberg

19. Susanne Norrby

Jag vill kunna vara med och påverka det som händer i branschen både som arbetsgivare och frisör. De två åren som jag har suttit som ambassadör har varit väldigt givande och jag ser fram emot att fortsätta utvecklas och lära mig mer. Jag älskar allt som har med frisöryrket att göra, gillar utmaningar och när det händer saker. Jag är lugn och stresstålig.

Kristianstad

20. Marlene Melkersson (Ny)

Jag tycker att det verkar spännande och jag vill gärna vara med och påverka att höja statusen för vårt yrke!

Annons