Annons

REGION NORR

Här kan du se alla nominerade kandidater för ambassadörsrollen. Tolv personer kommer att bli valda av dig som medlem och verksam i din region. Via en röstningslänk du får skickad på mejl väljer du tolv av dina favoriter senast den 31 mars.

Mellansel

1. Amanda Näslund (Ny)

Jag tror att jag skulle passa perfekt som ambassadör för Frisörföretagarna både för att jag har jobbat som anställd och som nu som salongsägare. Jag har en bra förståelse för att kunna jobba tillsammans och få en kontinuitet på arbetsplatsen av harmoni och teamwork. Sen att få världens bästa yrke att bli ännu bättre med förbättringar, förnyelse och att lyssna på alla medlemmar inom regionen och hela Sverige.
Kunskap är till för att delas och bli delad. Jag har ett öppet sinne och är inte rädd att få jobba hårt för det jag vill och för organisationens bästa. Tillsammans är vi frisörkollegor inte konkurrenter. Vi ska tillsammans få världens bästa yrke att växa.

Piteå

2. Anna Larsson

Jag brinner för mitt yrke och vår bransch och vill gärna göra vad jag kan och hjälpa till att driva den framåt!

Luleå

3. Anneli Jonsson

Jag är utbildningskoordinator och jag tycker att det är roligt och brinner för yrket .

Luleå

4. Ann-Sofie Patomella (Ny)

Ann-Sofie är en driven frisör som har nytänk och jobbar som eximinator. Har en lång erfarenhet inom yrket och har tidigare suttit med i styrelsen i norr.

Skellefteå

5. Elin Holmberg (Ny)

Jag älskar att nätverka och att anordna inspirerande event. Jag har goda kunskaper om organisationen och har ett stort nätverk.

Sundsvall

6. Helen Westberg-Kaic

Jag har lång erfarenhet av arbete inom Frisörföretagarna och vill fortsätta arbeta för alla medlemmar, både stora salonger men främst för alla soloföretagare i landet. Efter några år av begränsningar i vårt arbete ska det bli roligt att ordna aktiviteter för medlemmarna igen.
Umeå

7. Jalal Hariri (Ny)

Jag tycker det verkar intressant att vara ambassadör, jag älskar frisöryrket och vill gärna vara med och påverka branschens framtid.

Åre

8. Jenny Lantz (Ny)

Efter min resa till Gran Canaria i höstas med Frisörföretagarna känner jag att denna typ av nätverkande är superviktig för branschens bästa! Jag vet att jag kan bidra till att regionen runt Åre/Östersund blir mer aktiv i organisationen.

Umeå

9. Jonas Wixner (Ny)

Jag har snart varit 30 år i branschen och egenföretagare och medlem i Frisörföretagarna i 27 år. Jag har sedan tidig ålder alltid varit verksam i styrelsen här i Västerbotten. Jag har haft den stora glädjen att i 15 år varit en visningsfrisör och lärt känna många frisörer i Sverige och världen, något som gett mig en stor inblick i vad branschen behöver och vill.
Sedan 15 år tillbaka har jag haft anställda och sett den sidan av vad som behövs och krävs av vår bransch i dessa anseenden. Jag driver två salonger och har tiotalet anställda sedan sex år tillbaka och jobbar en hel del med elever och ser bristerna som finns där.
Jag tror att det är viktigt att ha upplevt en stor del av vår bransch och ha nått en bra ålder där man värderar vad som behövs och går att genomföra både kortsiktigt och långsiktigt. Jag brinner för rättvisa och att alla ska få driva företag på lika villkor. Det är en av mina stora drivkrafter och jag önskar att alla mina kollegor i Sverige får uppleva detta!

Östersund

10. Lena Loncaric (Ny)

Just nu finns inga ambassadörer i Östersund. Jag kommer att arbeta aktivt för att skapa event, fysiska och digitala möten för att få en bättre gemenskap oss frisörer emellan i Östersund.

Lycksele

11. Linda Holmberg Berg

Jag brinner för seriöst företagande och att alla ska ha en godkänd utbildning med Frisörlicens! Frisörföretagarna är en stabil organisation som verkligen hjälper sina medlemmar och branschen framåt!

Piteå

12. Lisa Persson (Ny)

Jag har jobbat som frisör i 24 år och älskar verkligen detta yrke. Jag älskar fortfarande att utvecklas och brinner för att inspirera andra. I mitt yrke som frisör så får jag vara kreativ och inspireras. Jag har ett stort driv för sociala medier att visa våra kunder men även frisörer, hur min dag kan se ut, ge tips och råd och informera kunder och frisörer som följer mig, varför vi gör som vi gör med kundernas hår. Varför olika saker är bra eller dåliga. Att inspirera andra och göra andra människor glada gör mig glad. Jag önskar även att jag kan göra något för att vi ska kunna öka intresset för frisöryrket igen. Allt gott!

Luleå

13. Olivia Jonsson (Ny)

Olivia är en driven frisör som älskar tävlingar. Hon brinner för sitt yrke och jobbar även som examinator. Olivia har även varit ambassadör för det svenska yrkeslandslaget.

Östersund

14. Sofie Karlsson (Ny)

Jag som person är väldigt social och positiv, drivs av att ha många bollar i luften. Trots det så är jag väldigt strukturerad och gillar att planera. Älskar frisöryrket och att få vara med och påverka yrkets framtid skulle jag tycka vara väldigt roligt! Att möta nya bekantskaper och knyta kontakter är något jag tycker är väldigt trevligt.

Örnsköldsvik

15. Susanne Liljedahl

Jag är idag utbildningskoordinator i region norr och det brinner jag för. 

Sundsvall

16. Sanna Nylander

Jag tycker det är ett privilegium att få vara frisör och företagare. Ett kreativt och inspirerande yrke som jag fått äran att ha i 24 år. Jag jobbar som examinator och älskar att få möta och inspirera eleverna som är våra framtida kollegor. Jag tycker att utbildningsfrågan är väldigt viktig och tycker att det finns mycket att jobba på där för att motivera till ett fullfölja utbildningen och få behöriga frisörer. Något som jag ser framemot i framtiden är att få verka mer på lokal nivå med event och inspiration för frisörkollegor. Tillsammans är vi starka och jag tror på att ett samarbete mellan oss småföretagare är nyckeln till framgång.

Annons